Sport

O nouă performanţă pentru atleta Maria Florea

Duminică seara, în Belgia, atleta Maria Claudia Florea, legitimată la CS Ghelari şi la SCM Deva, a reuşit o nouă performanţă. Ea a alergat în proba de 800 m la această com­petiţie internaţională unde a reuşit să se cla­seze pe locul II cu un rezultat de 2.05.65, ceea ce constituie cea mai bună performaţă înregistrată de tânăra atletă în acest sezon.
Maria Claudia Florea, pregătită de Ştefan Beregszaszy şi de Emerson Toma, este hotărâtă să demonstreze că este una dintre cele mai bune alergătoare ale României la 800 m şi la 1.500 m şi că merită pe deplin să fie luată în considerare de către cei din con­ducerea Federaţiei Române de Atletism, pentru viitoarele competiţii internaţionale.
„Mă antrenez în condiţii grele la mine, la ţară, dar sper să am condiţiile prietenei mele Claudia Bobocea care se antrenează în Portugalia şi apoi sper să ating şi eu nivelul Olimpic” a spus cea care a câştigat anul acesta ambele probe, cea de 800 m şi 1.500 m la recentele întreceri internaţionale de la Cluj Napoca.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.