O nouă materie de studiu în şcoli?

9 octombrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Întrebarea cu schepsis

Întrebare: Ministerul Educaţiei a luat iniţiativa, în cadrul reformei din învăţământ, să introducă zoofilia ca materie de studiu obligatorie în şcoli, cu precădere la elevii din clasele V-VIII. Ce părere aveţi despre această iniţiativă?

ovidiu neag421. Ovidiu Neag, 18 ani, şomer, Deva
Este o idee foarte bună şi cred că este chiar necesar să se studieze materia asta, la ce nebuni sunt în şcoli… Mi se pare chiar foarte bine şi cred că ar trebui să fie introdusă în toate şcolile.

gavrila radu32. Radu Gavrilă, 39 ani, inginer, Deva
Aţi spus zoofilia? Asta înseamnă cu totul altceva, este un termen care se referă la relaţii sexuale dintre om şi animale.

daniel preda43. Daniel Preda, 39 de ani, veterinar, Şoimuş
Depinde în ce-i iniţiază materia asta, nu prea pot să vă dau o părere exactă. Îmi trebuie un pic de timp de gândire ca să vă dau un răspuns concret.

mircea moldovan54. Mircea Moldovan, 30 de ani, student, Deva
Nu cred că ar fi OK să studieze elevii în şcoli zoofilia (n.r. zâmbeşte). Din câte ştiu eu, când vorbeşti despre zoofilie, te referi la nişte raporturi de un anume fel cu animalele. Aţi vrut să-mi întindeţi o capcană, aşa-i?

voichitoiu ana maria465. Ana Maria Voichiţoiu, 18 ani, elevă, Uricani
Mi se pare un lucru OK, ar trebui să se înveţe cât mai mult în şcoli. Este o iniţiativă binevenită şi aşa trebuie să recunoaştem că generaţiile noastre nu prea se mai ţin de carte.

denisa hoanca76. Denisa Hoancă, 18 ani, elevă, Craiova
Am o părere bună despre asta. Sunt foarte de acord să se studieze zoofilia în şcoli. Elevii ar trebui să înveţe cât mai mult, nu doar să butoneze telefoanele şi să stea pe Facebook.

mircea simoc07. Mircea Simoc, 23 ani, şomer, Deva
Dacă ar fi să vorbim sincer despre sistemul educaţional din România, atunci pot să vă spun părerea mea, că este o mare varză. Eu sunt absolvent de facultate, dar nu înţeleg pentru ce ar trebui să ne mai încarce cu atâtea informaţii, Internetul este plin de tot ce vrei. Nu am de zis cuvinte de laudă despre iniţiativa asta. Mai bine i-ar învăţa pe elevi cum să vorbească în public, nişte cursuri de comunicare, educaţie nonformală, nicidecum zoofilia.

Explicaţie:
Conform DEX, zoofilia este o afecţiune morbidă pentru animale. Satisfacerea instinctului erotic în mod preferenţial sau exclusiv prin contact sexual cu animale, la indivizi întârziaţi mintal.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal weekend

Fotbal, Liga a III-a, seria a IV-a, etapa a VII-a, astăzi, 10 octombrie, ora 15: Minerul Motru - Millenium Giarmata;...

Şansa Ştefaniei Stănilă

Ştefania Stănilă (foto), de la CNS „Cetate” Deva, şi Larisa Iordache, de la Dinamo Bucureşti, vor reprezenta România în finala,...

Două finale naţionale la Deva

Cele mai bune echipe de judo din ţară de la categoria cadeţi U18 (sub 18 ani) se vor înfrunta pentru...

Închide