ActualitateFlashPolitica si administratie

O nouă intrare în PSD. Liberalii mai pierd un primar

Sorina Popa

O nouă zi, o nouă plecare din PNL Hunedoara. De data asta este vorba de primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa (foto). Și el s-a hotărât să părăsească echipa liberală din județul nostru. Și, se va duce tot la PSD.

A informat-o pe Vetuța Stănescu
„M-au umilit colegii din PNL! M-au umilit! L-au adus la Hunedoara pe Mircia Muntean să conducă organizația municipală și pe mine m-au dat la o parte. Nu pot admite
așa ceva. De aceea, mă reîntorc în PSD. Am vrut să devenim o alternativă la PSD în Hunedoara, dar nu m-au lăsat să fac asta”, a de­clarat primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Primarul din Cerbăl a spus că nu a vrut să plece din PNL înainte să informeze con­ducerea organizației județene Hunedoara a PNL despre această decizie. „Am discutat cu Vetuța Stănescu, i-am spus că plec, că voi candida din partea PSD în 9 iunie. Nu am fost apreciat în PNL, sunt apreciat în PSD. Președintele Laurențiu Nistor mi-a de­mons­trat că a făcut ceea ce a promis. Dru­mul Județean 687 a fost reabilitat pe o porțiune de 6 kilo­metri. Dru­mul județean care leagă loca­litățile Feregi de Poiana Răchițelii intră în rea­bilitare în mar­tie anul acesta. Astfel, cei care vor să ajun­gă în Ținutul Pădure­nilor nu mai vor trebui să treacă prin municipiul Hunedoara”, a de­clarat Mircea Costa, primarul comunei Cerbăl.

Liberi să decidă
Contactat telefonic, Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Jude­țean Hunedoara și liderul PSD din județ, a de­­clarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nu comentează op­țiunile primarilor, ei sunt liberi să decidă ce vor.
Reamintim că PNL Hunedoara a pierdut până acum primarii din Pui, Crișcior, Ilia și acum Cerbăl. Vom ve­dea, așa­dar, care dintre edilii hune­do­reni mai fac pa­sul spre PSD.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura