O nouă inspecţie la drumurile judeţene din Parâng şi Straja

Maximilian Gânju

Consiliul Judeţean Hunedoara a verificat stadiul lucrărilor la cele două drumuri care duc în staţiunile de schi din Valea Jiului, extrem de importante pentru turismul judeţului.

Verificările la cele două proiecte au fost efectuate şi de acestă dată de administratorul public al judeţului, Costel Avram. Acesta a avut program de audienţe la biroul CJH din Petroşani, iar apoi a mers în cele două staţiuni pentru a vedea stadiul lucrărilor de reabilitare.
Drumul DJ664A, care leagă municipiul Lupeni de Staţiunea Turistică Straja, a intrat pe un program de refacere, cu turnarea unui strat de uzură, iar până la deschiderea sezonului ar trebui efectuate lucrări pe circa trei kilometri, restul urmând să se efectueze anul viitor. ”Am fost împreună cu primarul şi viceprimarul municipiului Lupeni, pentru a vedea stadiul lucrărilor în Straja. Consiliul Judeţean Hunedoara s-a ţinut de cuvânt. Conform sumei alocate pentru reabilitarea drumului, respectiv pentru circa trei kilometri, asfaltările au fost efectuate. Luni vom face recepţia lucrării”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului.
Reprezentantul CJ Hunedoara nu este la fel de mulţumit de cum decurg lucrurile în Parâng. Costel Avram s-a arătat şi de această dată nemulţumit de cum îşi face treaba câştigătorul licitaţiei. ”Lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Încă avem speranţa că firma îşi va face datoria conform graficului stabilit. Deocamdată, firma vine numai cu cereri, de schimbări de soluţii, la care noi nu accesăm. Săptămâna viitoare vedem de la dirigintele de şantier cât s-a făcut conform graficului, tragem linie şi vedem ce e de făcut”, ne-a mai spus administratorul public.
Consiliul Judeţean Hunedoara are pârghiile necesare pentru a trage la răspundere constructorul din Parâng, dacă acesta nu se va încadra în termenele stabilite prin contract sau dacă nu va respecta proiectul.

One thought on “O nouă inspecţie la drumurile judeţene din Parâng şi Straja

  • 1 noiembrie 2018 la 7:33
    Legătură permanentă

    Sa se asfalteze odata drumul judetean din Parang !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.