O nouă inspecţie la drumurile judeţene din Parâng şi Straja

31 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Maximilian Gânju

Consiliul Judeţean Hunedoara a verificat stadiul lucrărilor la cele două drumuri care duc în staţiunile de schi din Valea Jiului, extrem de importante pentru turismul judeţului.

Verificările la cele două proiecte au fost efectuate şi de acestă dată de administratorul public al judeţului, Costel Avram. Acesta a avut program de audienţe la biroul CJH din Petroşani, iar apoi a mers în cele două staţiuni pentru a vedea stadiul lucrărilor de reabilitare.
Drumul DJ664A, care leagă municipiul Lupeni de Staţiunea Turistică Straja, a intrat pe un program de refacere, cu turnarea unui strat de uzură, iar până la deschiderea sezonului ar trebui efectuate lucrări pe circa trei kilometri, restul urmând să se efectueze anul viitor. ”Am fost împreună cu primarul şi viceprimarul municipiului Lupeni, pentru a vedea stadiul lucrărilor în Straja. Consiliul Judeţean Hunedoara s-a ţinut de cuvânt. Conform sumei alocate pentru reabilitarea drumului, respectiv pentru circa trei kilometri, asfaltările au fost efectuate. Luni vom face recepţia lucrării”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului.
Reprezentantul CJ Hunedoara nu este la fel de mulţumit de cum decurg lucrurile în Parâng. Costel Avram s-a arătat şi de această dată nemulţumit de cum îşi face treaba câştigătorul licitaţiei. ”Lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Încă avem speranţa că firma îşi va face datoria conform graficului stabilit. Deocamdată, firma vine numai cu cereri, de schimbări de soluţii, la care noi nu accesăm. Săptămâna viitoare vedem de la dirigintele de şantier cât s-a făcut conform graficului, tragem linie şi vedem ce e de făcut”, ne-a mai spus administratorul public.
Consiliul Judeţean Hunedoara are pârghiile necesare pentru a trage la răspundere constructorul din Parâng, dacă acesta nu se va încadra în termenele stabilite prin contract sau dacă nu va respecta proiectul.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Sa se asfalteze odata drumul judetean din Parang !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Oancea: Vom face un pasaj subteran în Cartierul Grigorescu din bani de la bugetul local

În ultimele săptămâni, cartierul Grigorescu din Deva a devenit problema cea mai gravă a municipiului. Asta, deoarece odată cu demararea...

Geoagiu: investiţiile în valoare de 23 de milioane de lei necesită timp de implementare

Întrebat de unii cetăţeni de ce durează atât de mult materializarea proiectelor investiţionale câştigate din bani europeni sau guvernamentali, pentru...

Avram Iancu şi-a încheiat cu succes aventura pe Marea Neagră

Temerarul polisportiv din Petroşani, Avram Iancu, a dat ultimul asalt în cursa de înot de peste 600 de kilometri pe...

Închide