Cei de la ALDE Deva dau cu barda în funcţionarii primăriei

31 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul ALDE Deva, Emanuel Clej, a descoperit ieri că aleşii locali trebuie să muncească pentru cetăţeni! Spunem asta, deoarece, ieri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul ALDE din reşedinţa de judeţ, Clej s-a arătat extrem de supărat că aleşii partidului care fac parte din legislativul devean nu sunt băgaţi în seamă atunci când solicită să se rezolve problemele devenilor.

Rămânem doar cu promisiunile
Deşi cu câteva ore înainte a fost o şedinţă a CL Deva, cei doi consilieri ALDE, Virginia Lucaciu şi Nicu Sav nu au spus nimic aici, preferând să se plângă într-o conferinţă de presă la partid.
Virginia Lucaciu a spus că cetăţenii de pe Strada Roci au fost nevoiţi să aştepte 10 ani ca să aibă utilităţile, iar acum au şi alte necazuri. ”Sunt foarte binevoitori, ne primesc la discuţii (n.r.-angajaţii primăriei), dar oamenii rămân doar cu promisiuni. Ne promit că în două, trei săptămâni se rezolvă problemele, dar nu este aşa”, a spus Virginia Lucaciu, consilier ALDE Deva.
Emanuel Clej a spus că ”suntem o interfaţă între administraţia locală şi cetăţeni. Salariaţii de la compartimentele de specialitae din Primăria Deva răspund favorabil, spun că în trei săptămâni se rezolvă solicitarea, dar nu se întâmplă astfel”.
”Am depus o cerere de acum câteva luni, pentru asfaltarea unei străzi, la Staţia Meteo, dar nimic. Sunt gropi uriaşe acolo, dar nu au fost astupate nici până acum. Apoi, am solicitat să se monteze nişte coşuri de gunoi într-o zonă a Devei. Câteva luni ne-au tot minţit angajaţi ai Primăriei Deva, până un director a verificat ce se întâmplă. Salariaţii nu au mişcat un deget. Aşa se lucrează în primărie. Nu îşi prea fac treaba cei din administraţie. Sunt mai multe sesizări de la cetăţeni. Funcţionarul public este stăpân. El zice nu vreau să-ţi dau. Nu zice că nu dă voie legea. El e pur şi simplu stăpânul administraţiei publice. La nivelul acesta ne aflăm”, a declarat Nicu Sav, consilier local ALDE Deva.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vasilica Croitoru spune:

    Multumim Primariei pentru modernizarea strazii Alunului!
    Strada arata super!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O nouă inspecţie la drumurile judeţene din Parâng şi Straja

Consiliul Judeţean Hunedoara a verificat stadiul lucrărilor la cele două drumuri care duc în staţiunile de schi din Valea Jiului,...

Primarul Oancea: Vom face un pasaj subteran în Cartierul Grigorescu din bani de la bugetul local

În ultimele săptămâni, cartierul Grigorescu din Deva a devenit problema cea mai gravă a municipiului. Asta, deoarece odată cu demararea...

Geoagiu: investiţiile în valoare de 23 de milioane de lei necesită timp de implementare

Întrebat de unii cetăţeni de ce durează atât de mult materializarea proiectelor investiţionale câştigate din bani europeni sau guvernamentali, pentru...

Închide