O nouă etapă de dezinsecţie terestră, la Deva

10 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria municipiului Deva şi operatorul Serviciului de Salubritate vor avea o nouă activitate de dezinfecţie şi deratizare a municipiului Deva, în perioada 14-20 septembrie. Aceasta este a cincea etapă a campaniei de dezinsecţie terestră din zonele verzi, pe raza oraşului Deva, în acest an.

Zonele verzi din toate cartierele oraşului vor fi stropite pentru a combate insectele dăunătoare. Acţiunea de dezinsecţie se va face de către echipele operatorului cu autospeciale şi echipamentul specific din dotare.
Substanţele care vor fi folosite pentru acţiunea de dezinsecţie sunt: K-othrine Profi EC 250 pentru combaterea ţânţarilor adulţi şi Biopren 50 LML insecticid pentru combaterea larvelor. K-Othrine Profi EC 250 combate toate insectele dăunătoare şi generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special, în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: ţânţari, muşte, molii, viespi. Substanţele folosite în campania de dezinsecţie terestră sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru produse biocide. Acestea vin însoţite de Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsele. Acţiunea de dezinsecţie nu presupune nici un pericol pentru sănătatea cetăţenilor. În cazul în care condiţiile meteorologice nu vor permite, acţiunea de dezinsecţie terestră va fi reprogramată. (A. Clej)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 11.09.2018

Daniel Muntean, tânăr din municipiul Deva Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat că a agresat...

Bulina albă, 11.09.2018

Gheorghe Firczak, preşedinte fondator al Uniunii Culturale a Rutenilor din România Pentru că datorită efortului şi contribuţiei sale, la Rapoltu...

Gura lumii, 11.09.2018

Vorbesc cârcotaşii că o directoare face treabă bună, dar pentru ea, la jobul pe care-l are de la primărie. Duduia,...

Închide