O nouă ediţie a Campaniei umanitare „Ajută satul”: Lemne de foc pentru „bunica Victoria”

20 februarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Natalia Bumbac

Bikerii hunedoreni care desfăşoară campania „Ajută satul” au lansat un nou apel umanitar. De data aceasta, încearcă să adune lemne de foc pentru „bunica Victoria” (foto) din Veţel. Femeia în vârstă de 65 de ani este singură pe lume şi nu are pe nimeni care să o ajute.
„În cadrul acţiunii umanitare «Ajută Satul» ediţia a 17-a, încercăm să lansăm un apel umanitar pentru a aduna lemne sau fonduri pentru a cumpăra lemne de foc pentru «bunica Victoria Almăşan», din satul Veţel, strada Lazuri, nr. 97. Singurul ei venit este ajutorul social de doar 165 de lei pe lună. Nu are pe nimeni să o ajute şi să o îngrijească, decât o vecină, căreia îi mulţumim că ne-a anunţat de starea ei! Puteţi să ne donaţi nouă lemnele sau fonduri pentru a cumpăra lemne, sau le puteţi duce direct la adresa unde stă bunica! Ea spune că se descurcă cu restul, dar MĂCAR NIŞTE LEMNE SĂ ÎI DUCEM”, este mesajul scris pe pagina de Facebook a campaniei umanitare.
Campania „Ajută satul”, desfăşurată de cluburile de motociclişti din judeţ Free Bikers şi Turbat Cats, a fost iniţiată în anul 2009. De atunci, bikerii au adus bucurie în sufletele a mii de oameni vitregiţi de soartă din satele hunedorene. Celor mici le-au dus dulciuri, jucării şi haine, elevilor – cărţi, iar pe bătrânii rămaşi singuri pe lume i-au „adoptat“. Ultimii doi bătrânei „adoptaţi“ au fost „bunicul Victor” şi „bunica Tamara”, cărora bikerii le-au construit case noi, din temelii.
„Lemnele donate pentru «bunica Victoria» se pot aduce la depozitul nostru din Deva, str. Pietroasa nr. 13, Marius 0728-290.701, sau Dani Iakob 0771-328.869; Brad – Marius 0740-903.154; Haţeg – Gheorghe Furca 0767-779.489 şi Bianca Loredana Jurmoni 0754-916.696. Cine doreşte să ajute cu fonduri pentru a cumpăra lemne şi alimente poate face donaţii direct în contul asociaţiei cu mesajul «Lemne pentru bunica Victoria!», Asociaţia Club Sportiv Free Bikers Hunedoara, CIF: 25667515, Nr. înreg. Judecătoria HD: 13/2009, Contul deschis la BCR Hunedoara: IBAN RO79 RNCB 0162 1100 6722 0001, Bic: RNCB, sau contul de PAY-PALL este legat la adresa de mail: [email protected]”, se arată în anunţul umanitar de pe reţeaua de socializare.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Vasile spune:

    Si primăria ce face?

  2. anonim spune:

    Domnule Vasile, Primaria face multe, poate ca nu sunteti suficient de informat, doamna in cauza beneficiaza de la primarie de ajutor social, in luna decembrie a primit si bani pentru lemne, iar in cursul lunii februarie a primit si lemne de foc. Ce ar mai trebui sa faca Primaria? sa mearga sa-i tarie lemnele? atata lucru ar putea face unul dintre cei trei copii ai sai.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Irinel Faur, singura candidatură pentru şefia SPIGM

Joi, 22 februarie 2018, va avea loc concursul pentru postul de director la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală...

Bulina neagră 21.02.2018

Florin Bulbucan, bărbat de 32 de ani, din Petroşani

Bulina albă 21.02.2018

Sebastian Bălan, elev în clasa a V-a, la Liceul „Sigismund Toduţă“ Deva

Închide