Irinel Faur, singura candidatură pentru şefia SPIGM

20 februarie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Joi, 22 februarie 2018, va avea loc concursul pentru postul de director la Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva. Singura candidatură este cea a lui Irinel Faur (foto), consilier local PNL Deva.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 22 februarie 2018, ora 11. Interviul va avea loc într-un termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul Primăriei municipiului Deva şi va cuprinde următoarele etape: întrebări adresate candidatului conform planului de interviu – probă cu o pondere de 50 la sută din nota finală a interviului; susţinerea proiectului de management – proba cu o pondere de 50 la sută din nota finală a interviului.
Irinel Faur a fost directorul societăţii Aqualand până la venirea lui Mircia Muntean din nou la primărie. Dacă va lua concursul, Faur va trebui să aleagă, în 15 zile, între funcţia de director şi cea de consilier local. Evident, dacă va câştiga postul, el va demisiona din Consiliul Local Deva, iar în locul lui vine Laura Hangiu.
Reamintim că postul a rămas liber, după ce Tiberiu Coroiu a demisionat din funcţie, înainte de rezultatul verificărilor Corpului de Control al primarului la acest serviciu. Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală a creat anul trecut un prejudiciu de peste 107.000 euro la bugetul local al Primăriei Deva, prin achiziţii şi contracte de prestări servicii încheiate la preţuri supraevaluate, relevă un raport al Corpului de control al primarului.
Tiberiu Coroiu a deţinut funcţia de director la SPIGM din septembrie 2016 până în decembrie 2017.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Serbănica raul spune:

  Șarlatanu ăsta și fățarnicu vrea funcție ba uiți Cum lai săpat pe Marginean și acum ai pupi în fund pe restul pupicuristule gunoiule

 2. Poteca Costel spune:

  Perfect ,a dus Aqualand-ul la faliment , continua cu SPIGM ….

 3. Mihai spune:

  La pușcărie cu el un țepar ordinar

 4. Mihai spune:

  Cum sa nu fie singura candidatura când ai săgeată sa facă combinațiile la alti un impostor

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 21.02.2018

Florin Bulbucan, bărbat de 32 de ani, din Petroşani

Bulina albă 21.02.2018

Sebastian Bălan, elev în clasa a V-a, la Liceul „Sigismund Toduţă“ Deva

Pro România a devenit partid!

Ieri, Pro România, partidul înfiinţat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, a primit personalitate juridică.

Închide