O nouă biserică ortodoxă în Deva

29 noiembrie 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Stiri

Episcopia Ortodoxă a Devei şi Hunedoarei intenţionează să construiască încă o biserică în municipiul Deva. În prezent, în localitate, funcţionează cinci lăcaşuri de cult, care, potrivit reprezentanţilor instituţiei bisericeşti, sunt insuficiente faţă de numărul credincioşilor ortodocşi din Deva. Consilierii judeţeni au adoptat o hotărâre prin care au dat în administrare Episcopiei Devei şi Hunedoarei, un teren cu o suprafaţă de 675 metri pătraţi, situat în incinta fostei creşe de copii, din cartierul Dacia, din municipiu. Aici, se va înălţa cea de-a şasea biserică ortodoxă din municipiu, care va purta numele de „Sfântul Prooroc Ilie”.  (L. Botici)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tavi spune:

  FAIN DE TOT !!!
  Uite o zona unde nu e criza!!!!
  DA, Deva are nevoie de inca o constructie “megalomanica”, ce noi mai prosti decit bucurestenii ?
  In loc sa ne ocupam de sufletele oamenilor, construim tot mai multe zidiri monumentale, dar ce conteaza , asa a fost zidit si BABILONUL !!!

 2. i spune:

  Da studiu de fezabilitate privind oportunitatea amplasamentului s-a facut? Si ce s-a intamplat cu cresa. Nu mai fac moldovenii din Dacia copii?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţia hunedoreană va fi analizată de Ministerul de Interne

Prezent, la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Hunedoara, Traian Igaş (foto), ministrul Administraţiei şi Internelor, a declarat că până în...

Mii de pelerini la mormântul lui Arsenie Boca

Mii de oameni au venit să se roage la mormântul lui Arsenie Boca (foto mare), de la Mănăstirea Prislop. Pelerinii...

PNL se dezice de foştii colegi, candidaţi în Ţara Haţegului

Călin Popescu Tăriceanu (foto) a declarat, vineri, la Călan, că Partidul Naţional Liberal are un singur candidat la alegerile pentru...

Închide