O mică avere pierdută la „păcănele”

15 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Peste 80.000 de lei a pierdut o hune­do­reancă la aparatele electronice tip slot machine. Femeia era angajată în localul de jo­curi de noroc ca supraveghetor şi a băgat la ”aparate” bani din gestiunea societăţii. Prejudiciul cauzat s-a ridicat la 80.089,60 lei.
În ancheta procurorilor s-a reţinut că an­gajata localului, o femeie de 42 de ani, din Hune­doara, avea în gestiune valorile şi sumele de bani din gestiunea societăţii. Astfel, într-o noapte a luat 3000 de lei din încasări şi i-a pierdut la unul dintre cele 3 aparate slot machine din cadrul clubului. A scos din aparat suma de bani existentă (in­clusiv cei 3000 lei jucaţi anterior) pe care a rulat-o succesiv la două aparate de joc, fără a ţine evidenţa sumelor jucate şi pierdute. O colegă a ei a constatat ”gaura”, respectiv 80.089,60 lei şi a alertat poliţia. Pusă în faţa dovezilor, angajata şi-a recunoscut fapta şi a înapoiat 9000 lei, iar pentru restul de bani, adică 71.089,60 lei, s-a angajat print-o de­claraţie de mână să o achite. Ulterior a mai achitat 36.089,60 lei în contul societăţii, ca mai apoi să stingă întreg prejudiciul cauzat.
Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au găsit-o vinovată de delapidare şi au condam­nat-o la un an de închisoare cu suspendare şi obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Centrului So­cial Multifuncţional pentru Persoane Vârst­nice Hunedoara pe o durată de 60 de zile lucrătoare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale

Pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, Transparență decizională, a fost publicat,în data de 7 decembrie 2020, Proiect Ordin privind principalele aspecte...

Bulina neagră

Cristian Bordea, tânăr de 21 de ani, din Deva Pentru că a fost condamnat la un an de închisoare cu...

Prefectul Călin Marian vrea să se vaccineze primul, public, pentru a da exemplu hunedorenilor

Sorina Popa Prefectul de Hunedoara, Călin Marian (foto), susţine că se va vaccina anti-Covid, public, ca să dea un exemplu...

Închide