O lansare cu multă… mişcare

05-lansare-candidati-pmpDorin Corpade

Vrând să fie mai altfel decât alţii şi să sugereze tuturor că mişcarea este… esenţială, liderii organizaţiei judeţene a PMP au căutat să facă propria lansare de candidaţi pentru parlamentare în ritmul muzicii, la un flashmob. Locul ales – platoul cu statuia ecvestră a lui Decebal din faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, unde candidaţii şi-au prezentat succint intenţiile şi crezul lor politic.
Cei prezenţi, ieri, la prânz, în locul amintit,  membri şi simpatizanţi ai partidului şi simpli trecători, au ascultat motivaţiile senatorului Haralambie Vochiţoiu în alegerea celor care, dacă vor fi votaţi, vor reprezenta judeţul Hunedoara în Parlamentul României. Vorbitorul a spus că toţi cei care vin în faţa electoratului hunedorean au o pregătire profesională solidă, nu sunt dependenţi de politică şi nu intră nici în categoria celor vulnerabili la deciziile şefului de partid. Astfel, pe liste se regăsesc candidaţi care vin din mediul privat, economişti, profesori, avocaţi, foşti reprezentanţi ai mişcării sindicale hunedorene, specialişti în fonduri europene. Mai mult decât atât, PMP, organizaţia judeţeană, nu este un partid de misogini şi, de aceea, nu au riscat nici un moment să le fie respinse listele din cauză că între candidaţii propuşi nu se regăsesc femei. Dimpotrivă! Şi drept argument, reiterăm numele candidaţilor propuşi de organizaţia judeţeană a PMP Hunedoara: La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Haralambie Vochiţoiu. Pe locul doi se află Cosmin Alin Roncioiu, iar pe trei Doina Mihaela Brate. Poziţia a patra este ocupată de Alina Marinela Decebal, iar a cincea de Cristina Viorica Ciucu. Florian Copil se află pe locul şase, iar Doru Dorobăţ, pe şapte. Vasile Ioan Iovan ocupă poziţia a opta.
Lista de candidaţi pentru Senat este deschisă de Petre Nica, fost preşedinte al Sindicatului Muntele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Pe poziţia a doua se află soţia fostului deputat Ioan Timiş – Bianca Timiş. De pe poziţia a treia candidează Paul Adrian Craşovean, iar pe locul patru se află Mihai Popovici. Poziţia a cincea este ocupată de Daniel Stepan.
Într-o declaraţie ulterioară, făcută presei, senatorul Haralambie Vochiţoiu a arătat că o preocupare constantă a organizaţiei hunedorene a PMP este identificarea, în vederea eliminării lor, a cauzelor care au condus la depopularea judeţului şi migraţia forţei de muncă  în străinătate. Tot liderul organizaţiei judeţene a mai spus că primul său proiect de lege, în condiţiile în care va fi ales, este unul legat de interzicerea defrişărilor de păduri.

3 comentarii la „O lansare cu multă… mişcare

 • 31 octombrie 2016 la 9:36
  Permalink

  Astia primesc bani pentru figuratie ?!

 • 31 octombrie 2016 la 12:27
  Permalink

  Acest om (ii zic om ca are doua picioare, animalul)nu doar ca este penibil de la prima privire, dar ii baga si pe altii in penibil. Deosebit de acida replica lui Mihai gainusa de la TVR 1 la adresa lui Vochitoiu: „Acest om este un personaj din Caragiale”. Chiar asa, Haralambie Vochitoiu este caragialesc. Priviti fotografia: sta cracanat spre rascracanat sub statuia pe care devenii o cunosc dintoteauna drept ” La cal”. Simbolistica este mai mutl decat frapanta. Chiar si caragialescul personaj Vochitoiu si-a data seama ca o sa castige la pastele cailor un loc in noul parlament, ca este pe p///la si ca o sa primeasca drept premiu p//l///a calului…
  sa ne traiesti ca sa ne distrezi, ca fara tine haralambie care candideze peste tot, ce ne-am face??? Alegeri la petrosani? Se baga Haralambie. Alegeri la judet? Se baga haralambie. Alegeri la parlament? Se baga Haralambie. Concluzia? Haralambie Vochitoiu este cel mai mare supozitor!!!

 • 31 octombrie 2016 la 19:07
  Permalink

  Tot asa furtunos incepea si la PSD…DAN DIACONESCU…UNPR…ALIANTA PTR.HUNEDOARA…pe urma s-a cam fâsâit.Acest Vochitoiu este prototipul exact al mahalagiului plin de ifose si tupeu care-si striga cu glas baritonal convingerile politice, de fiecare data altele, ca nici dracu nu mai intelege pe cine reprezinta.Trist este doar faptul ca uneori il secondeaza oameni ce par onorabili.In fond si Iuda avea prieteni mai mult decat onorabili.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare