Actualitate

O jucărie pentru fiecare copil

Se fac pregătiri intense pentru Ziua Copilului, iar cei de la Biblioteca jude­țeană au acțiunea „O jucărie pentru fiecare”, pentru micuții din centrele de plasament.
„O săptămână începută cu gândul la copii! 1 Iunie se apropie! La ușa biroului meu, multă lume, ca în fiecare zi de luni. Probleme de rezolvat, hârtii de semnat, ședințe, planificări, întâlniri diverse.
Cu toate astea, am dorit în primul rând să mă asigur că unul dintre eveni­men­tele destinate copiilor, anume «O jucărie pentru fiecare», organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Con­si­liu­lui Județean Hunedoara, se desfășoară în condiții bune. Am ajuns în curtea bibliotecii când tocmai erau încărcați sacii cu jucării pentru copiii din centre de plasament din Orăștie, Hunedoara și Vulcan. Am dat o mână de ajutor la în­cărcarea sacilor, timp în care mana­ge­rul bibliotecii, Sebastian Bara, mi-a spus că toate jucăriile sunt provenite din donații ale unor oameni cu inimi și gânduri bune! Pentru mulți copii, aceste jucării vor fi asemeni unei raze de soare – așa cum trebui să fie fiecare copil în viața noastră!
Și nu uitați – fiecare dintre noi este copilul cuiva! Nu lăsați copilul din dvs. să-și uite copilăria! Vă doresc o săp­tămână minunată, cu gândul la copii și la copilul din noi!”, a scris administratorul public al județului, Costel Avram pe pagina sa de Facebook. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura