O grevă a foamei mai scurtă la EM Lonea

9 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Inginerul Mihaela Gălăţan (foto), de la EM Lonea, a intrat ieri dimineaţă în greva foamei, aceasta acuzând modul în care s-au făcut promovările în funcţii doar pe baza unor decizii politice şi nu neapărat pe competenţe.
Femeia a intrat în greva foamei deoarece promovările influenţează siguranţa minerilor şi a locurilor de muncă, susţine aceasta. La exploatarea minieră au ajuns imediat cei din conducerea Complexului Energetic Hunedoara, cât şi liderii de sindicat, iar directorul companiei energetice, Samuel Dioane, a spus că responsabilitatea în alcătuirea echipei de conducere revine conducerii exploatării, astfel încât activitatea să se desfăşoare în condiţii normale. De cealaltă parte, Darius Câmpean, liderul Sindicatului Muntele, a spus că protestul este unul artificial, prin care nu ştie ce se urmăreşte. Pentru că femeii i s-a făcut rău, directorul CEH a solicitat ca la EM Lonea să vină o ambulanţă. Femeia a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde i-a fost făcută o serie de investigaţii, însă starea ei de sănătate este bună.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marian spune:

    Vrea sa slabeasca vaca, este o proasta a fost sustinuta de fostul sot Meltzer care freaca menta in CNH nu face absolut nimic si il urmareste pe dir general DIOANE ca sa poata sa ia locul,fac tot felu de scenari ca Dioane sa fie schimbat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spectacol dedicat Centenarului

Astăzi, 10 octombrie 2018, în Piaţa Cetăţii din Deva va avea loc spectacolul dedicat Centenarului – ”100 de ani sub...

Vaţa de Jos: buget cu suişuri şi coborâşuri

Multe administraţii publice locale erau pe punctul de a nu-şi putea asigura nici măcar fondul de salarii până la finele...

Proiectele educaţionale, susţinute de Primărie şi Poliţia Locală din Deva

Direcţia Poliţia Locală Deva în parteneriat cu Liceul Teoretic „Teglas Gabor” din Deva desfăşoară timp de două în zile –...

Închide