Sport

O finalista asteptata, alta surpriza

04retezatuhategCiprian Marinut

Retezatul Hateg, lidera Ligii a IV-a, va juca în finala Cupei României, etapa judeteana, cu ocupanta locului 12, Agro Company Bacia.

Lidera adevarata
Ocupanta a locului I înca din primele etape, Retezatul Hateg a devenit campioana judeteana în acest sezon si a demonstrat ca este cu adevarat cea mai buna echipa din Liga a IV-a si prin parcursul din Cupa României, faza judeteana. Echipa antrenata de Flavius Itul s-a calificat în finala competitiei, dupa ce a învins, miercuri seara, la Bacia pe Aurul Brad, ocupanta locului doi în clasament. Retezatul s-a impus cu scorul de 3-0 prin golurile marcate de Matanga (min. 5), Ciorea (min. 57) si Sergiu Bolos (min. 75). “Am controlat jocul de la un capat la altul. Echipa a jucat bine, desi au lipsit cinci titulari: doi accidentati si trei suspendati. Ne dorim trofeul, dar cel mai mult ne intereseaza câstigarea meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a”, a spus antrenorul hateganilor, Flavius Itul.

Cupa salveaza onoarea
Echipa Agro Company Bacia, ocupanta a locului 12 în Liga a IV-a, s-a calificat surprinzator în finala Cupei României, faza judeteana, dupa ce a dispus, marti, în semifinale de Aurul Certej (locul 6) cu scorul de 1-0. Prin aceasta performanta, Agro Company Bacia salveaza un sezon mai putin reusit în Liga a IV-a. Trupa antrenata de Iosif Marcu s-a calificat în finala gratie golului marcat de mijlocasul Constantin Ciocan, cu doua minute înainte de expirarea timpului de joc. Ciocan l-a învins pe portarul echipei din Certej cu un sut puternic, plasat din interiorul careului si a decis soarta unui meci extrem de disputat.
Finala Cupei României la fotbal, faza judeteana Hunedoara, se va disputa în data de 6 iunie, ora 18.00, la Deva, pe Stadionul “Cetate”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.