O fetiţă de 8 ani, violată de un adolescent de 16 ani

Cristina Ghenea

O fetiţă de numai opt ani a fost violată de un tânăr de 16 ani, într-o gheretă din Orăştie. Băiatul este cercetat în stare de libertate.
Băiatul venise la punctul de lucru al tatălui său, paznic al unei firme din Orăştie. După ce a rămas singur în ghereta în care stau paznicii, agresorul a pus imediat ochii pe o copilă ce se juca singură în apropiere, chiar lângă gardul societăţii. Nu i-a fost deloc greu să profite de inocenţa fetiţei şi să o ademenească în gheretă, pentru ca mai apoi să o batjocorească. După ce a scăpat din mâinile tânărului de 16 ani, fetiţa şi-a anunţat mama, care a sesizat imediat Poliţia. „Ancheta a relevat faptul că adolescentul a avut discernământ în momentul comiterii violului. Victima, de numai 8 ani, va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică, iar tânărul a fost prins.
Instanţa Tribunalului Hunedoara este cea care decide dacă aprobă sau respinge propunerea de arestare preventivă pentru perioada de 19 zile”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Magistraţii, însă, au respins această propunere, fiind de părere că tânărul merită să fie cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, violatorul riscă până la 12 ani de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.