O femeie în stare euforică s-a dat în stambă într-un bar din Simeria. Ea s-a ales cu un dosar penal

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Hunedoara, joi, 27 decembrie, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată de trei ori de către angajata unui local public din localitate cu privire la faptul că Nadia B., de 36 de ani, din Simeria, deranjează ordinea şi liniştea publică prin adresarea injurii şi cuvinte jignitoare persoanelor aflate în incinta barului. La primele două intervenţii, poliţişti au reuşit aplanarea stării conflictuale creată între femeie şi ceilalţi clienţi ai localului, aceasta fiind convinsă să părăsească barul, dar revenind la scurt timp, se precizează în comunicatul Poliţiei.

În jurul orei 17:50, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată din nou de către angajata localului cu privire la faptul că Nadia B. a revenit în local, unde are un comportament necorespunzător prin săvârşirea de gesturi obscene şi proferarea de cuvinte  jignitoare şi vulgare la adresa persoanelor aflate în incintă. Din declaraţiile personalului localului şi ale clienţilor acestuia a rezultat faptul că femeia consumase băuturi alcoolice şi, datorită comportamentului acesteia, între ea şi ceilalţi consumatori din local s-a creat o stare conflictuală pe care poliţiştii au încercat să o aplaneze. Femeia a refuzat să se supună dispoziţiilor date de poliţişti şi a fugit din incinta localului, deplasându-se pe partea carosabilă şi determinând conducătorii auto să frâneze brusc şi să o ocolească pentru a nu o lovi. Femeia a refuzat să însoţească echipajul de poliţie la sediul subunităţii, din cauza comportamentului recalcitrant fiind necesară imobilizarea sa prin încătuşare, conform procedurilor legale în vigoare, continuă comunicatul Poliţiei.  Având în vedere comportamentul avut Nadia B. faţă de clienţii localului,  pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru  comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii si liniştii publice.

După ce a părăsit sediul Poliţiei Oraşului Simeria, Nadia B. s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Hunedoara pentru a depune plângere în calitate de victimă a infracţiunii de lovire, aceasta  fiind îndrumată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru a obţine certificatul medico- legal. (M.C)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Peste 200 de poliţişti la datorie, pentru siguranţa şi liniştea hunedorenilor de sărbători

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în perioada 29 decembrie a.c. - 02 ianuarie 2013,

L-aţi văzut?

În data de 25.12.2012 , în jurul orei 16:00, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din...

Un mort şi doi răniţi în două accidente rutiere. Unul a intrat cu maşina în copac, celălalt în stâlp!

Astăzi, miercuri, 26 decembrie, în jurul orei 05:00, Andrei M., de 21 de ani, din comuna Sarmizegetusa, în timp ce

Închide