<

O femeie a fost atacată şi rănită grav de un urs

8 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Maximilian Gânju

O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, comuna Pui, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu mai multe răni grave, după ce a fost atacată de un urs.

Victima se afla cu animalele pe o păşune situată lângă pădure şi era însoţită de o altă femeie când a avut loc atacul. Cele două s-au trezit cu animalul în faţă şi nu au mai avut timp să se refugieze din calea lui. Una dintre ele a fost muşcată de picior şi mână, iar rănile provocate de animal sunt destul de grave şi medicii de la Petroşani au pregătit-o pentru o operaţie.
„Echipajul de pompieri al Gărzii Baru, specializat în ajutorul medical, a ajuns la femeia rănită, după ce a parcurs mai mulţi kilometri cu un autoturism de teren şi pe jos, de la locul de unde ambulanţa tip B2 nu a mai putut înainta. Femeia a primit ajutor medical, i s-au îngrijit rănile, sângerarea a fost oprită şi a fost purtată până la ambulanţă. Un echipaj cu medic al SAJ a preluat rănita în stare stabilă şi a transportat-o la UPU Petroşani”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.
Potrivit medicului Alin Vasilescu, managerul unităţii medicale din Petroşani, femeia va fi operată de un medic chirurg plastician. Starea ei este stabilă şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Petroşani conştientă, dar foarte speriată.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere. Sportivele de la LPS Cetate Deva, pe podium

Finala Campionatului Naţional de Lupte seniori U23 s-a desfăşurat anul acesta la Covasna, iar după trei zile de competiţie, sportivele...

Fotbal, Liga a V-a. Măgura Pui, înfrântă acasă, pierde primul loc

Duminică s-au desfăşurat întrecerile etapei a cincea din campionatul Ligii a V-a judeţul Hunedoara la fotbal.

Jocurile Olimpice – un vis nerealizabil pentru actuala generaţie de gimnaşti

Gimnaştii din România şi-au încheiat participarea la concursul de calificare pe echipe de la ediţia din acest an a Campionatelor...

Închide