Actualitate

O femeie a decedat într-un accident de circulaţie pe DN 66, în localitatea Băniţa

O femeie a decedat şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie care s-a petrecut ieri, pe DN 66, în localitatea Băniţa după ce şoferul autoturismului în care se aflau victimele a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă.

A intrat pe contrasens
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, autotu­ris­mul era condus de un şofer de 56 de ani, din Caransebeş, şi circula de la Petroşani spre Haţeg. Într-o curbă deo­sebit de periculoasă la dreapta, maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Baru, judeţul Hunedoara.
„În urma evenimentului a rezultat de­cesul unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, pa­sageră pe locul stânga spate în auto­turismul condus de către bărbatul în vârstă de 56 ani, vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 35 de ani,
din în municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, pasager în acelaşi auto­turism, precum şi a conducătorului în vârstă de 56 de ani”, a precizat sursa citată. Persoanele rănite au fost trans­portate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru îngrijiri medicale. Şo­ferul autoturismului care a pătruns pe contrasens, a fost testat cu aparatul etilo­test, iar rezultatul a fost negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă. (A.Năstase).

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura