Actualitate

O familie din Deva a fost terorizată de un boschetar

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, con­su­mator de droguri, a cășunat pe familie fără un motiv. I-a urmărit pe cei doi soți și copilul lor, i-a amenințat, hărțuit, ca la final să-i și agreseze. În baza verdictului dat de specialiștii legiști, individul avea discernământul diminuat la momentul comiterii infrac­țiunilor.

Nu ajunge la pușcărie
Potrivit dosarului de urmărire penală, boschetarul în vârstă de 25 de ani locuia – pe străzi – în zona pieței agroalimen­tare din Deva, în imediata apropiere a locuinței familiei terorizate. Procurorii
l-au trimis pe drogat în judecată pentru mai multe infracțiuni și au cerut con­damnarea sa la închisoare, mai ales că mai avea o condamnare pentru infrac­țiu­nea de tâlhărie. Instanța de judecată a descoperit că tânărul are probleme psi­hice și este consumator de droguri, afecțiuni care i-au diminuat discernă­mân­tul. A fost condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire și hărțuire, la o pedeapsă totală de 2 ani, 8 luni și 20 zile închisoare, ce se va executa în regim de detenție. Nu va ajun­ge în pușcărie să-și execute pe­deaspa, dar nici nu va rămâne liber. Ins­tanța l-a obligat pe boschetar la trata­ment medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura