ActualitateFlash

O deveancă s-a căsătorit cu al doilea om care a pășit pe Lună, în ziua în care acesta a împlinit 93 de ani

Fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsă­torit cu partenera sa de viaţă, Anca Faur, chiar în ziua în care a împlinit 93 de ani. Mireasa s-a născut la Deva, în România, şi ar fi cu 30 de ani mai tânără. Cei doi sunt într-o relaţie de mai mulţi ani.

Singurul care mai trăiește
Aldrin şi Anca Farul s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la Los Angeles. „La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care voi fi onorat şi de Living Legends of Aviation, sunt încântat să anunţ că eu şi dragostea mea de multă vreme, dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. Am fost uniţi în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuzias­maţi ca nişte adolescenţi”, a scris Aldrin pe Twitter. Înainte de căsătoria sa cu Faur, Aldrin a mai fost însurat de trei ori. Are trei copii, James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer, potrivit News.ro.
Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11 din 1969. A păşit pe suprafaţa Lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai este în viaţă.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura