O companie din China deschide o fabrică în Deva

15 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria municipiului Deva, compania chineză UE Furniture Co. va investi într-o fabrică de mobilă în Deva, pe o suprafaţă de 40.000 de metri pătraţi, şi va produce scaune de birou şi canapele pentru piaţa europeană. Producţia efectivă este estimată a începe în prima parte a anului 2021.

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea (foto stânga), a avut o întâlnire oficială cu Jiayong Zhang, directorul general şi acţionarul majoritar al companiei chineze UE Furniture, lider pe piaţa chineză de producţie a scaunelor de birou, în vederea finalizării discuţiilor cu privire la deschiderea unei linii de producţie în municipiul Deva.
Discuţiile şi negocierile municipalităţii devene cu staff-ul responsabil de investiţia companiei chineze au început în luna mai a anului 2018. Competitorul principal al municipiului Deva a fost municipiul Galaţi. Finalitatea eforturilor a fost materializarea lor într-un Memorandum de Înţelegere între părţi, totul pentru a asigura condiţiile administrative adecvate pentru sprijinirea şi implementarea cu succes a proiectului investiţional al companiei chineze, în scopul dezvoltării economiei locale a municipiului Deva.
UE Furniture a fost înfiinţată în 2001 şi este una dintre cele mai importante companii specializate în dezvoltarea şi producerea scaunelor de birou, a scaunelor de masaj, a mobilierului funcţional şi a canapelelor, situată în Regiunea Anji, care este cunoscută ca Regiunea industriei scaunelor din China. Produsele companiei sunt comercializate în peste 60 de ţări şi regiuni. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incinta 1 a Cetăţii Devei va fi reabilitată cu fonduri europene!

Veşti bune pentru deveni şi nu numai! Incinta 1 a Cetăţii Devei, care cuprinde partea din vârfului dealului pe care...

PSD Hunedoara – între ineficienţă managerială şi incompetenţă administrativă

Incompetenţa conducerii PSD a Consiliului Judeţean Hunedoara duce la scumpirea facturii de apă-canal cu până la 25% din valoarea actuală...

Lucrări finalizate în Defileul Jiului

Tronsonul de drum dintre Petroşani şi Bumbeşti Jiu este oficial recepţionat de compania de drumuri. Ultimele lucrări de punere în...

Închide