O comedie savuroasă la Centrul Cultural din Deva. Cum să pierzi totul într-o zi!

5 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

O avalanşă de gaguri şi situaţii extrem de comice! Magda Catone, Ozana Barabancea şi Silviu Biriş vin la Deva cu un spectacol de zile mari – marţi, 11 februarie 2020, la ora 19:30, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”.

Un industriaş bogat şi avar pierde totul într-o singură zi. Omul trece printr-o serie de situaţii extreme în care este pus de toţi cei din jurul său – de la angajatul de încredere, până la nevastă, fiică sau servitoare.
Pentru personajul central, situaţia este neplăcută, dar spectatorul râde copios, timp de două ceasuri, pe seama suferinţei unui avar îndrăgostit de propria sa bogăţie pe care o pierde şi o recâştigă, iar apoi o pierde din nou.
Situaţiile şi replicile nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs. Din ziua premierei şi până astăzi, ”Cum să pierzi totul într-o zi” a avut 10 milioane de spectatori din 20 de ţări.
Spectacolul este o adaptare după piesa ”Oscar”, scrisă de dramaturgul Claude Magnier, iar textul este cunoscut mai ales pentru ecranizarea din 1967, cu Louis de Funes în rolul principal.
Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţuri de 80 şi 100 de lei (în funcţie de locul ocupat în sală) şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 16:00. Informaţii suplimentare şi rezervări pot fi obţinute la numărul de telefon 0723.055.037. (M.V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Copilă rănită grav de o remorcă

Fetiţa încercase să treacă strada, când a fost lovită de remorca unui autoturism condus de un şofer de 74 de...

Protestul magistraţilor amână verdictul în dosarul criminalului din Petrila

Individul a fost judecat pentru ultraj, pentru că l-a ameninţat cu moartea pe preşedintele României. Procesul a avut loc la...

Lăsat fără 1.200 de lei, de falşi lucrători de la apă

Victimele escrocilor care înşală pe faţă sunt de regulă persoanele cu vârsta înaintată, dar în ”plasa” escrocilor, mai nou, cad...

Închide