O atletă deveancă, pe podium la campionatul naţional de atletism

7 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Atleta Georgiana Timu, legitimată la CNS Cetate Deva, a ocupat locul secund în proba de săritura în lungime, în cadrul primei etape a campionatului naţional de atletism în sală pentru juniori II, desfăşurată la Bucureşti. Timu a fost singura sportivă din judeţ ce a urcat pe podium la această competiţie.

„Flancată” de bucureştence
După ce a reuşit o prestaţie foarte bună la Cupa RMA, primul concurs la care a luat parte în acest an, atleta Georgiana Timu, care ieri a împlinit 15 ani, a avut o prestaţie bună şi la prima etapă a Campionatului Naţional de sală, pentru juniori II. Ea a ocupat locul 2 la săritura în lungime, cu un salt ce a măsurat 5,62 metri, fiind depăşită de Diana Ion (CSŞ 6 Bucureşti), cu o săritură de 5,72 metri, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Andreea Niculae (Olimpia Bucureşti), cu un rezultat de 5,47 metri.

Număr record de devence la săritura în lungime
În cadrul aceleaşi probe au mai luat startul alte 10 atlete de la CNS Cetate Deva, acestea ocupând următoarele poziţii: Dijana Badjevic – locul 10, Cornelia Gal – locul 13, Andreea Gifu – locul 14, Andreea Mihai – locul 16, Agnes Tofalvi – locul 18, Emily Mihuţ – locul 20, Eva Alzner – locul 22, Maria Madrea – locul 23, Ştefania Păcurar – locul 24 şi Viorica Munteanu – locul 25.

Rezultate modeste pentru ceilalţi atleţi din judeţ
La întrecerea de la Bucureşti au mai participat şi alţi atleţi din judeţ, fără a ocupa însă poziţii pe podium. Astfel, Adina Vlad (CSŞ Hunedoara) a ocupat locul 7 în finala de la 60 de metri liber iar colega sa de club, Cezara Bucur, s-a clasat pe locul 11. Ioana Eftenoiu (CSN Cetate Deva) s-a clasat pe locul 6 în proba de 1.500 de metri, unde coechipiera sa, Mihaela Ioani, a ocupat locul 16. În proba feminină de triplusalt, Georgiana Timu şi-a adjudecat locul 5, Andreea Mihai locul 6, Andreea Gifu locul 8, Cornelia Gal locul 9, Dijana Badjevic locul 10 şi Emily Mihuţ locul 11. Ioana Eftenoiu a ocupat de asemenea locul 7 la 1.500 de metri iar în proba de săritura în lungime, masculin, Rareş Maier s-a clasat pe locul 8 în timp ce Andrei Moga s-a situat pe locul 14, ambii fiind legitimaţi la CNS Cetate Deva. Maier a obţinut totodată şi un loc 5 la triplusalt.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Michael Klein, omagiat pe terenul de joc

Fostul căpitan al Corvinului Hunedoara a fost comemorat la împlinirea a 24 de ani de la moartea sa, iar la...

Actorul Ion Dichiseanu îşi va lansa două volume la Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu”, în parteneriat cu Editura Polirom din Iaşi, organizează în 14 februarie, ora 17,00, în incinta Deva...

În acest an, începe cadastrarea la Băiţa

Conform Ordonanţei date de guvernanţi, în 2016, primăriile au putut solicita finanţare pentru realizarea gratuită a cadastrului, ANCPI virând banii...

Închide