O angajatã de la o casã de pariuri şi-a înscenat un jaf

30 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

3 X 2 poker

Sorina Popa

Ieri, o femeie de 32 de ani a înscenat un jaf, în sediul unei case de pariuri din municipiul Brad, după ce a pierdut, timp de mai multe zile, o importantă sumă de bani la jocuri de noroc, pe aparatele electronice.
Potrivit poliţiştilor, femeia, care este angajată a casei de pariuri, a sunat la numărul de urgenţă 112, anunţând că a fost jefuită de 5.200 de lei.

Nu a putut da detalii în legătură cu agresorul
Tânăra le-a povestit poliţiştilor că la orele prânzului, în timp ce făcea curat în incinta casei de pariuri, cineva i-a pus un obiect dur în spate şi i-a cerut să-i dea banii din încasări. Femeia nu le-a putut da, însă, anchetatorilor, nici un detaliu privind presupusul agresor, iar în incinta localului, susţinea că nu a mai fost nimeni prezent.
„Imediat după anunţarea incidentului, poliţiştii au efectuat mai multe filtre, dar nu au reuşit să descopere ceva deosebit. În paralel, a fost audiată presupusa victimă, care, într-un final, a recunoscut că a pierdut suma de 5.200 de lei la jocurile de noroc pe aparatele electronice aflate în casa de pariuri“, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Femeia le-a spus apoi poliţiştilor că a pierdut suma respectivă pe aparatele de poker electronic şi nu a reuşit să recupereze paguba, aşa că s-a gândit să-şi însceneze un jaf. În prezent, cercetările continuă, femeia fiind învinuită de delapidare, ea urmând să răspundă şi pentru că a alarmat, fără motiv, poliţia.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Consum zero, facturã de milioane

Despre facturi „umflate” cu voie sau din neştiinţă de către administratorii asociaţiilor de proprietari s-a tot scris. Dar să ajungi...

Ştiri

Un administrator de 40 de ani din Orăştie este cercetat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, după ce au...

Dormiţi liniştişi, dacã puteţi, agenţii comunitari vegheazã

Pentru că mai tot timpul bat la uşi închise sau vorbesc la urechi surde la problemele lor şi deoarece, în...

Închide