Eveniment

O angajatã de la o casã de pariuri şi-a înscenat un jaf

3 X 2 poker

Sorina Popa

Ieri, o femeie de 32 de ani a înscenat un jaf, în sediul unei case de pariuri din municipiul Brad, după ce a pierdut, timp de mai multe zile, o importantă sumă de bani la jocuri de noroc, pe aparatele electronice.
Potrivit poliţiştilor, femeia, care este angajată a casei de pariuri, a sunat la numărul de urgenţă 112, anunţând că a fost jefuită de 5.200 de lei.

Nu a putut da detalii în legătură cu agresorul
Tânăra le-a povestit poliţiştilor că la orele prânzului, în timp ce făcea curat în incinta casei de pariuri, cineva i-a pus un obiect dur în spate şi i-a cerut să-i dea banii din încasări. Femeia nu le-a putut da, însă, anchetatorilor, nici un detaliu privind presupusul agresor, iar în incinta localului, susţinea că nu a mai fost nimeni prezent.
„Imediat după anunţarea incidentului, poliţiştii au efectuat mai multe filtre, dar nu au reuşit să descopere ceva deosebit. În paralel, a fost audiată presupusa victimă, care, într-un final, a recunoscut că a pierdut suma de 5.200 de lei la jocurile de noroc pe aparatele electronice aflate în casa de pariuri“, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Femeia le-a spus apoi poliţiştilor că a pierdut suma respectivă pe aparatele de poker electronic şi nu a reuşit să recupereze paguba, aşa că s-a gândit să-şi însceneze un jaf. În prezent, cercetările continuă, femeia fiind învinuită de delapidare, ea urmând să răspundă şi pentru că a alarmat, fără motiv, poliţia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.