Sport

Nume grele la „Cupa Crăciunului”

11 x 1 me

Ciprian Marinuţ

 Fostul internaţional Miodrag Belodedici, membru al Comisiei Tehnice a F.R.F., şi Zoly Iaşko, directorul Academiei „Gheorghe Hagi”, vin la „Cupa Crăciunului”, organizată de C.S. RealSport Deva, pentru a descoperi tinere talente şi a oficia festivităţile de premiere.

Turneu puternic şi respectat
Notorietatea câştigată după primele două ediţii, graţie condiţiilor excelente de joc (terenuri sintetice, acoperite şi încălzite) şi a valorii echipelor participante au transformat „Cupa Crăciunului” într-un turneu bine cotat. Drept dovadă, la ediţia a III-a a turneului de la Deva, şi-au anunţat prezenţa cluburi de tradiţie în fotbalul românesc, numeroase şcolii private de fotbal, precum şi două nume grele din sfera fotbalului juvenil. Este vorba de fostul internaţional Miodrag Belodedici, membru al Comisiei Tehnice a F.R.F., responsabil de echipele naţionale de juniori ale Federaţiei şi de Zoly Iaşko, directorul Academiei „Gheorghe Hagi”. „Belodedici va veni vineri şi va oficia festivitatea de premiere la grupele de vârstă de 13 şi 14 ani, iar Zoly Iaşko va sosi sâmbătă sau duminică. Prezenţa lor la cupa organizată de noi e un semn că am început să contăm în cadrul competiţiilor juvenile”, a spus Atilla Takacs, preşedintele CS RealSport Deva.

Participare selectă
Competiţia se va derula la Baza sportivă „RealSport” de lângă Stadionul „Cetate“ din Deva, la şase categorii de vârstă, respectiv copii născuţi între anii 1995 şi 2001 şi va alinia la start peste 50 de echipe de la aproape 20 de cluburi din ţară. „La start, se vor afla multe formaţii de la şcoli de fotbal particulare, dar şi de la cluburi de tradiţie. Vor fi echipe din Alba Iulia, Tg. Mureş, Odorheiu Secuiesc, Slatina, Caracal, Sibiu, Oradea, Reşiţa, Hunedoara, Petroşani, Orăştie, Simeria şi Deva“, a spus Daniel Simina, antrenor la CS RealSport Deva.

Dragoste pentru fotbal
Ca şi la precedentele două ediţii, ingredientele de bază ale meciurilor vor fi pasiunea, dăruirea,  ambiţia şi dragostea pentru fotbal. Se va pune mai mult suflet decât la orice competiţie a seniorilor, întrucât copiii visează să se remarce şi să îşi facă un viitor ca fotbalişti. Deşi concurenţa se anunţă puternică, echipele de la CS RealSport Deva au ca obiectiv clasarea pe podium la toate categoriile de vârstă. „Avem echipe competitive la toate cele şase categorii de vârstă şi sperăm să fim pe podium cu toate echipele“ a precizat Daniel Simina, antrenor la CS RealSport Deva. Toate grupările vor primi din partea organizatorilor diplome de participare, iar formaţiile clasate pe primele locuri vor obţine în plus medalii, cadouri şi materiale sportive. Se vor acorda şi premii individuale pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, golgeterul competiţiei şi trofeul fair-play.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura