Nu s-a cuminţit şi a ajuns după gratii

20 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

De la furturi mărunte a ajuns la tâlhărie calificată. Tânărul din Lupeni condamnat cu executare la Deva riscă să petreacă mulţi ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.
Pici Isaac (18 ani), din municipiul Lupeni, abia scăpase de o condamnare cu suspendare dictată de judecătorii deveni, pentru că a lăsat angajaţii unei firme din capitala judeţului fără bunurile de valoare. Alături de o minoră a intrat în vestiarul societăţii şi a furat tot ce putea fi valorificat rapid. Tânărul a perseverat şi de la furturi a ajuns să tâlhărească. Alături de un complice, acesta a tâlhărit doi bărbaţi din Valea Jiului. Faptele avea să le comită în ianuarie şi februarie a.c., iar acum se află după gratii. Cei doi tineri a fost trimişi în judecată pentru tâlhărie calificată şi au cerut să le fie înlocuită măsura arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu, însă magistraţii petroşăneni au respins zilele trecute cererile celor doi.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un şofer beat criţă, dat pe mâna poliţiştilor

Un bărbat de 27 de ani a băut bine înainte de a urca la volan şi a comis un accident...

Motociclist rănit grav pe DN74

Tânărul a mers prea aproape de un autoturism care rula în faţa sa şi a intrat în el, în momentul...

Guvernarea PSD – ocuparea forţei de muncă este la maximul ultimilor 17 ani!

Anul 2019 a fost declarat anul investiţiilor, iar oamenii de afaceri au căpătat încredere în programul de guvernare şi în...

Închide