Politica si administratie

Nu renunţă la ideea de referendum

 Carmen Cosman

Dezastrul referendumului organizat în Constanţa pe tema reorganizării administrativ-teritoriale nu îl descurajează pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. Astfel, el merge mai departe cu ideea organizării unui referendum şi nu-şi pune problema că s-ar putea să se piardă bani de la bugetul judeţului.

„Pe mine nu mă interesează nici un eşec, al nimănui. Niciodată nu am copiat pe nimeni. Dacă problematica va rămâne de actualitate, categoric voi face referendum”, a declarat Mircea Moloţ.
În luna iulie a acestui an, Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea intenţiei de organizare şi desfăşurare a unui referendum, în vederea consultării cetăţenilor cu privire la desfiinţarea judeţului. Asta, după ce acelaşi CJ a aprobat, iar apoi a revocat o altă hotărâre privind organizarea referendumului la data de 24 iulie, însă proiectul nu a mai fost iminent. De precizat că un referendum nu poate bate o lege, astfel că, dacă se hotărăşte să se realizeze reorganizarea judeţelor, acţiunea este inutilă şi consumă banii cetăţenilor degeaba.

5 comentarii la „Nu renunţă la ideea de referendum

 • MOLOT faci degeaba, daca se face regionalizarea esti halit ,daca raman judetele si candideaza si MIRCEA MUNTEANU esti terminat pierzi

 • Mircea Molot un pitic turnator la securitate ,care din profesor care fura fondul clasei ,a ajuns mare mosier ,are impresia ca il mai voteaza lumea,tot judetuul stie ca este un hot ,care da lucrarile ginerelui, si acolitilor ,referndumul este o noua hotie a lui Mircea Molot ,cine tipareste formularele ,trebuie sa cotizeze la pitic,vad ca DNA a inceput arestarile ,poate il mai ia si pe hotu asta

 • JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT

 • Hai sa facem „bascalie” !!!
  Foarte buna intentia domnului acesta, care vremelnic conduce judetul.
  Si asa merge treaba prost cu economia, bugetariilor le-au scazut salariile(basca mai au de restituit sporuri si alte drepturi incasate nelegal), tipografiilor la fel, asa ca le prinde bine sa incaseze banii de la comisiile de votare si confectionarea imprimatelor.
  Doar politistii sigur il vor injura , ca ei nu primesc nici un ban si au doar munca „MOCA” !!!
  Asa ca , daca tot sunt sanse sa dispara anul viitor , o actiune de asta , prin comasarea alegerilor, sa-l incurajam pe „profesorasul cel viteaz” , sa cistigam si noi un „ban cinstit” !!!

 • judetul Hunedoara trebuie sa ramana judet!asta in ciuda tuturor maghiariilor si evreilor care doresc destabilizarea si impartirea tarii noastre in regiuni,benefice lor!Hunedorenii nu se vor lasa si in special cei din valea jiului si orasul Hunedoara si cei de la tara vor iesi in strada daca e cazul cu furci,lopeti,bate ,daca e cazul.Judetele tarii trebuie sa ramana judete in forma lor actuala.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura