www.mesagerulhunedorean.ro

Nu renunţă la farmecul fotbal-tenisului

Omul de afaceri Emil Părău a revenit asupra deciziei şi va sprijini în continuare din punct de vedere financiar echipa de fotbal-tenis a clubului Comexim R Lupeni.
Promisiune de continuitate
Dima Druncea, antrenorul echipei de fotbal-tenis Comexim R Lupeni, a declarat că patronul Emil Părău a revenit asupra deciziei de a retrage sprijinul financiar şi i-a promis antrenorului că va susţine în continuare echipa. „A adunat toţi copiii, a vorbit cu ei şi le-a promis că îi va susţine şi pe viitor. Îi mulţumim pentru faptul că nu ne-a lăsat pe drumuri şi putem merge mai departe”, a declarat antrenorul. Mai mult decât atât, campionii de la Comexim vor fi premiaţi la finele acestei săptămâni într-o gală a campionilor organizată la Buşteni de către Federaţia Română de Fotbal Tenis.
Propunere de premiere şi de la CL
Echipa naţională a României, care are în componenţa ei şi nouă sportivi din Lupeni (Anamaria Gherghel, Mariana Lică, Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru, David Lică, Darius Pufu, Daniel Popovici, Raul Pobirci, Răzvan Vornicu) a câştigat titlul de campioană europeană. Sportivii din Lupeni au câştigat titlurile individuale la simplu, dublu, triplu, dublu mixt, triplu mixt, atât la seniori cât şi la juniori. Pentru a răsplăti această realizare, ce aduce o imagine bună oraşului Lupeni , un consilier local a propus Consiliului Local Lupeni premierea sportivilor şi a antrenorului cu suma de 3.000 lei. Sportivii de la Comexim Lupeni au cucerit 19 medalii de aur la Campionatul European de fotbal tenis care s-a desfăşurat la Târgovişte, în perioada 18-22 noiembrie, în organizarea Federaţiei Române de Fotbal Tenis. În plus, alţi trei sportivi din Lupeni, dar legitimaţi la alte cluburi din ţară, şi-au trecut în palmares alte nouă titluri continentale. Vedeta României a fost Anamaria Gherghel, care a repetat performanţa de a câştiga cinci medalii de aur, triumfând la toate probele în care a participat. Ea a devenit campioană europeană la simplu, dublu şi triplu senioare, la dublu şi triplu seniori mixt şi a fost desemnată cea mai valoroasă jucătoare a competiţiei. Tot la senioare, Ana Maria Rizescu a bifat două medalii de aur la dublu şi triplu senioare, iar Letiţia Bivolaru a obţinut aur în proba de triplu. „Sunt rezultate mari, dar pot spune că am cucerit aceste medalii destul de uşor, diferenţa de valoare dintre România şi echipele adverse fiind evidentă. S-a muncit foarte mult în ultima perioadă, cu trei cantonamente lungi, cu câte trei antrenamente pe zi, dar eforturile au fost pe deplin răsplătite”, a afirmat Dima Druncea. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.