Nu l-au identificat, dupã şapte luni de la accident

4 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Dan Terteci

 Un bărbat carbonizat într-un accident rutier produs la începutul anului pe DE 68, între Sebeş şi Orăştie, nu a fost identificat nici până în prezent, în pofida cercetărilor efectuate de poliţiştii din Alba, necunoscutul fiind înmormântat în final pe cheltuiala autorităţilor din Săliştea, pe raza comunei unde acesta a murit.

S-a lovit de un cap de pod
Reamintim că doi bărbaţi au murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod, pe DN 7 (DE 68), în afara localităţii Săliştea, şi apoi a luat foc. Nu se ştie din ce motiv, autoturismul, care circula dinspre Orăştie spre Sebeş, a părăsit partea carosabilă, a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, unde a continuat să se deplaseze câteva zeci de metri. În urma impactului, cei doi bărbaţi din maşină au murit carbonizaţi. Identitatea şoferului a fost stabilită doar cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare a maşinii. Autoturismul era achiziţionat în leasing de fosta şefă a Sucursalei din Deva a Broker SA, Adriana Constantin. Şoferul mort în acest accident era soţul acesteia, Emil.
Poliţiştii presupun că pasagerul a fost luat la ocazie, în pofida orei târzii, de către şofer. Cu toate că s-a apelat şi la baza de date privind persoanele dispărute, iar cazul a fost şi mediatizat la vremea respectivă, identitatea pasagerului nu a fost încă stabilită, nici la şapte luni de la producerea accidentului.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Pensionar târât de maşinã

Mersul pe bicicletă nu mai este ce a fost. Asta poate să susţină un bătrân de 75 de ani din...

Gura lumii

Cârcotaşii au început să simtă oareşce vânt de răzmeriţă la vârful portocaliilor, între boss-ul boşilor şi şeful transporturilor. Cică unul...

Un singur candidat la şefia AJF Hunedoara

Mircea Sîrbu (foto), preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara încă din anul 1995, este singurul candidat la funcţia de şef...

Închide