Eveniment

Nu l-au identificat, dupã şapte luni de la accident

Dan Terteci

 Un bărbat carbonizat într-un accident rutier produs la începutul anului pe DE 68, între Sebeş şi Orăştie, nu a fost identificat nici până în prezent, în pofida cercetărilor efectuate de poliţiştii din Alba, necunoscutul fiind înmormântat în final pe cheltuiala autorităţilor din Săliştea, pe raza comunei unde acesta a murit.

S-a lovit de un cap de pod
Reamintim că doi bărbaţi au murit în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod, pe DN 7 (DE 68), în afara localităţii Săliştea, şi apoi a luat foc. Nu se ştie din ce motiv, autoturismul, care circula dinspre Orăştie spre Sebeş, a părăsit partea carosabilă, a căzut în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers, unde a continuat să se deplaseze câteva zeci de metri. În urma impactului, cei doi bărbaţi din maşină au murit carbonizaţi. Identitatea şoferului a fost stabilită doar cu ajutorul plăcuţei de înmatriculare a maşinii. Autoturismul era achiziţionat în leasing de fosta şefă a Sucursalei din Deva a Broker SA, Adriana Constantin. Şoferul mort în acest accident era soţul acesteia, Emil.
Poliţiştii presupun că pasagerul a fost luat la ocazie, în pofida orei târzii, de către şofer. Cu toate că s-a apelat şi la baza de date privind persoanele dispărute, iar cazul a fost şi mediatizat la vremea respectivă, identitatea pasagerului nu a fost încă stabilită, nici la şapte luni de la producerea accidentului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura