Nu au putut să învingă

Eşalonul secund (Divizia Naţională de seniori) din rugby-ului românesc a programat recent partidele din etapa a 3-a, care a adus rezultate nefaste pentru echipele din zonă.
Campioana ediţiei trecute, Ştiinţa Petro­şani, a fost învinsă în deplasare cu 25-20 pe terenul formaţiei RC Bârlad. Pentru gruparea din Valea Jiului au punctat Răzvan Barbu (2 lovituri de pedeapsă şi 2 transformări), Mă­dă­lin Baraulea (eseu) şi Cristian Curta (eseu).
CSU Arad a bifat o nouă înfrângere – a treia, din tot atâtea posibile pe terenul lui RC Griviţa. Bucureştenii s-au impus cu 22-5, singurele puncte ale arădenilor fiind aduse de eseul lui Alexandru Burai.
În celelalte meciuri ale etapei a 3-a, Bu­covina Suceava – RC Gura Humorului 19-12 şi CSM Galaţi – CSU Alba Iulia 55-6.
Etapa viitoare, programată la o săptămână după Paşti, Ştiinţa Petroşani primeşte vizita liderului CSM Galaţi (8 mai, ora 11.00), iar CSU Arad joacă acasă cu Bucovina Suceava (9 mai, ora 11.00, pe terenul din Sânnicolau Mic).
CSM Galaţi e lider, cu 15 puncte din trei jo­curi, echipa din Petroşani ocupă locul 5, cu 5 puncte având numai două jocuri disputate. CSU Arad şi proaspăt fondata CSU Alba Iulia ocupă ultimele poziţii, fără puncte acumu­late.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sute de asistente medicale pentru Jocurile Olimpice

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo plănuiesc angajarea a 500 de asistente me­di­cale care să-şi ofere serviciile în timpul în­tre­ce­rilor

Andreescu, pozitivă la noul virus

Tenismena Bianca Andreescu (foto) (20 de ani, locul 6 WTA) a primit rezultate pozitive la testele pentru coronavirus şi nu

Răzvan Burleanu vrea să schimbe regula U21

Regula U21 va suferi din nou o modificare importantă. Dacă în varianta incipientă, for­maţiile din Liga 1 erau obligate să

Închide