Nu a reuşit să-şi recupereze banii sechestraţi de procurori

20 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Fosta soţie a lui Nicolae-Robert Dan, ex-viceprimarul municipiului Hunedoara, nu a reuşit să-şi scoată de sub sechestrul asigurator al procurorilor două sume importante de bani. Cererea cu care Alexandrina Coşăreanu s-a adresat instanţei a fost respinsă ieri.
„Instanţa a respins ca inadmisibilă cererea de restituire a bunurilor constând în sumele de 11.000 de euro şi 95.626,38 de lei, plasate sub sechestru asigurator prin Ordonanţa Parchetului ÎCCJ Direcţia Naţională Anticorupţie – ST Alba Iulia din 2 decembrie 2015. Hotărârea Tribunalului Hunedoara este definitivă”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.
Alexandrina Coşăreanu este judecată alături de foctul său soţ şi doi foşti angajaţi ai Primăriei Hunedoara, Aurel Bugnariu-Raţă şi Daniela Arieta Căpâlnă, într-un dosar de corupţie, toţi fiind acuzaţi de fraudă cu fonduri europene. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Hunedoara, sumele de bani sechestrate de procurori pe care Coşăreanu a vrut să le recupereze având legătură cu acest caz. Fosta soţie a lui Robert Dan este acuzată de folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată, participaţie improprie la fals intelectual, în formă continuată. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Taximetrist înşelat şi furat de un client

Un taximetrist care a „plimbat” cu maşina un client peste 30 de kilometri s-a trezit cu cursa neachitată, dar şi...

Mutulescu mai aşteaptă pentru ordonanţa preşedinţială

După ce, în 9 martie 2017, Marius Mutulescu (foto) a fost revocat din funcţia de administrator special al SC Drumuri...

Ajutor de stat pentru închiderea minelor neviabile din Valea Jiului

Ieri, Guvernul României a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea unui ajutor de stat în valoare de 84.554.000 de lei către Societatea...

Închide