Sport

Novak Djokovic, antrenat de un puşti din tribună

Un tânăr suporter care l-a încurajat şi l-a aclamat pe Novak Djokovic în cele patru ore şi 11 minute ale finalei ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros, a avut parte de o mare surpriză, tenismanul sârb ofe­rin­du-i racheta sa după victoria obţinută în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.
Novak Djokovic a explicat de ce a vrut să facă acest gest: „Nu îl cunosc pe băiatul aces­ta, dar l-am auzit pe tot parcursul jo­cului. Mai ales când eram condus cu două seturi la zero. M-a încurajat şi chiar mi-a dat sfaturi tactice. M-a antrenat, la propriu. Mi
s-a părut un lucru extraordinar. Iar după meci am simţit că trebuie să-i dau racheta, pentru a-i arăta cât sunt de recunoscător pentru că m-a susţinut şi m-a încurajat”.
Novak Djokovic a cucerit al doilea său titlu la Roland Garros, după cel obţinut în 2016, ajungând la un total de 19 trofee de Mare Şlem, cu unul mai puţin decât marii săi rivali din circuitul profesionist, elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal.
Sârbul este însă singurul jucător după 1968 care a reuşit să câştige de cel puţin două ori pe parcursul carierei cele patru mari turnee de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura