Sport

Noutăți la Autobergamo Deva

Vicecampioana națională en titre la fotbal în sală, Autobergamo Deva, și-a reluat pregătirile pentru noul sezon încă de la sfârșitul lunii iulie. Antrenamentele se desfășoară pe plan local, la Sala Sporturilor din Deva, iar antrenorul principal al echi­pei este în acest moment Adrian Moț.

Supercupa României
„Adrian Moț va fi ajutat de Florin Matei, care a rămas la noi, alături de fratele său”, a ținut să precizeze Dorin Popa, pre­ședintele c­lubului Autobergamo Deva. Au părăsit echipa din Deva câțiva dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, Bogdan Covaci, Andre Luis Sasse, Antonio Hinoyosa, Richard Iszlai, Tamas Kusmodi, dar și veteranul Vlad Iancu. „Avem un lot restrâns în acest mo­ment. Sperăm însă să mai putem face câteva achiziții pentru a ne îndeplini obiectivul din prima parte a sezonului, clasarea în iarnă în primele patru echipe ale campionatului. Săptămâna trecută, echipa a fost prezentă la turneul organizat de FK Odorheiu Secuiesc, unde nu s-a mișcat rău. Ne așteaptă un sezon foarte dificil, dar, sunt convins, nu doar pe noi”, a spus Dorin Popa. Noutățile din lotul echipei Autobergamo Deva pentru noul sezon sunt Ovidiu Aramă, transferat de la Sportul Ciorăști, și Norbert Tifan venit de la CFR Timișoara. Lotul actual al echipei din Deva este următorul: Roberto Voin, Andrei Dinicuță, Cristian Matei, Florin Matei, Iulian Cojocaru, Sergiu Gavrilă, Ovidiu Aramă, Norbert Tifan, Denis Boldor, Andrei Strugariu.
Debutul oficial al echipei devene în noul sezon este programat în 29 au­gust, de la ora 18:30, atunci când Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc va găzdui Supercupa României. Meciul va pune față în față formațiile CS United Galați, campioana și câștigă­toa­rea Cupei României, și Autobergamo Deva.