Noul virus a atins conducerea Consiliului Judeţean

2 decembrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hu­ne­doara, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat pozitiv, ieri, la testul pentru infecţia cu noul virus, el urmând să fie tratat de Covid-19 la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie, deoarece prezintă simptome uşoare ale boli, anunţă instituţia judeţeană.
„Preşedintele Consiliului Judeţean Hune­doa­ra, Laurenţiu Nistor (foto stânga), a fost confirmat pozitiv la testul Covid-19, deşi a respectat toate măsurile de protecţie sanitară în vigoare, atât la sediul instituţiei, cât şi în afara acesteia”, se arată în comunicatul CJ Hunedoara.
Preşedintele CJ Hunedoara roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia măsurile ne­cesare pentru limitarea răspândirii virusului.
Atribuţiile preşedintelui CJ Hunedoara vor fi delegate, astăzi, 3 decembrie, într-o şedinţă extraordinară, unuia dintre consilierii judeţeni.
Tot ieri, un alt comunicat sosit de la Consiliul Judeţean Hunedoara ne informează că şi ad­mi­nis­tratorul public al judeţului, Costel Avram, are toate şansele să fie pozitiv la noul virus, el ma­ni­festând simptome specifice virusului chi­nezesc.
„Miercuri, 2 decembrie 2020, administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram (foto dreapta),, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva acuzând simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2. Având în vedere simptoma­tologia, dar şi afecţiunile de care Costel Avram suferă, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat şi supravegheat. Costel Avram a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluţionat”, se arată în co­mu­nicatul respectiv.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Liviu spune:

    Doua jigodii. Doi hoti. Mint alegatorii. Prosti sint cei care ii voteaza. Huooooo

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Construcţii modulare pentru triaj la spitalul judeţean

Ieri, prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, a participat la recepţia a patru con­strucţii uşoare din elemente modulare, nece­sare îmbunătăţirii condiţiilor...

Consiliul Local Deva, aproape de formula completă

Încetul cu încetul se formează Consiliul Local Deva, după ce au fost validate man­datele celor de la AUR, dar şi...

Câştigătorii concursului județean de creație artistică „Decebal și dacii lui”

În data de 2 decembrie 2020, la sediul Colegiului Naţional Pedagogic Regina Maria, s-a desfăşurat festivitatea de premiere a câştigătorilor...

Închide