www.mesagerulhunedorean.ro

Noul rector al Universităţii din Petroşani a cerut audit

02 radu.sorinMaximilian Gânju

Noul rector al instituţiei de învăţământ superior din Valea Jiului a cerut un audit pentru a vedea care este situaţia Universităţii şi ce trebuie îmbunătăţit şi în domeniul administrativ pe durata mandatului său.
Rectorul Radu Sorin (foto) mai spune că auditul nu urmăreşte pe cineva. ”Trebuie să ştiu şi eu cu ce plec la drum, auditul este necesar, obligatoriu, şi nu este îndreptat împotriva cuiva. Nu văd de ce trebuie să se teamă cineva atâta timp cât nu are probleme, cât este curat. Nu am nici o treabă cu nimeni şi nici nu am discutat despre mazilirea cuiva, însă am discutat şi este şi firesc, că vreau să fac un audit ca să ştiu starea Universităţii. A făcut acest lucru şi domnul Poantă (n.r. fostul rector) când a preluat de la domnul Pop, este o obligaţie să fac acest audit. Cine s-a speriat de acest lucru este treaba lui”, a declarat rectorul Universităţii din Petroşani, Radu Sorin.
Declaraţia vine după ce s-a speculat că noul rector vrea „capul“ directorului administrativ, Dacian Ciodaru, coleg de partid, de altfel, cu Radu Sorin. Contactat telefonic, Ciodaru a refuzat să facă orice comentariu şi a declarat că ”nu comentez şi orice discuţie despre şcoală se rezolvă în şcoală (n.r. Universitate)”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.