Nou eşec în instanţă pentru Monica Iacob-Ridzi

03 Monica_Iacob_Ridzi1Ieri, Judecătoria Gherla a respins contestaţia formulată de fostul ministru Monica Iacob-Ridzi (foto) faţă de hotărârea judecătorului delegat, fiind obligată de instanţă la plata cheltuielilor către stat, ocazionate de acest proces. Mai mult de atât, fostul ministru nu mai poate exercita nici o cale de atac faţă de hotărârea judecătoriei, aceasta fiind definitivă.

„Respinge contestaţia formulată de contestatoarea Monica Iacob-Ridzi deţinută în Penitenciarul Gherla, împotriva încheierii 64/2016 pronunţate de Biroul judecătorului de supraveghere a privării de libertate pentru Penitenciarul Gherla. Obligă contestatoarea să achite 50 de lei, cheltuieli judiciare către stat.  Hotarârea este definitiva”, se arată în minuta Judecătoriei Gherla.
Potrivit explicaţiilor reprezentantului instanţei, contestaţia depusă de fostul ministru poate avea legătură cu regimul de detenţie sau cu încălcarea anumitor drepturi ale deţinuţilor etc. Monica Iacob-Ridzi se află în spatele gratiilor de un an şi trei luni, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de cinci ani de închisoare primită în dosarul „2 Mai”. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.