Politica si administratie

Notificarea PNL, ignorată în Consiliul Local Deva

Carmen Cosman

Liberalii din Deva au vrut să se asigure că aleşii din Consiliul Local Deva nu vor vota alături de cei patru aleşi locali pe care i-au exclus din partid, aşa că le-au trimis o notificare în termeni duri. Numai că, se pare că scopul lor nu a fost atins, în condiţiile în care majoritatea consilierilor cărora le-a fost adresată notificarea o ignoră.

 
PNL a transmis notificări tuturor consilierilor PDL, UDMR şi PRM din Deva prin care îi înştiinţează că mandatul celor patru a încetat de drept, odată cu excluderea lor din rândul liberalilor. „Votul celor patru în calitate de consilieri locali are conţinutul unei infracţiuni de uzurpare de calităţi oficiale, iar votul consilierilor PDL, UDMR şi PRM, alături de aceste persoane, are semnificaţia penală a complicităţii”, a precizat Florin Oancea, liderul PNL Deva.

Mermezan se mai gândeşte, pedeliştii sunt hotărâţi
Reprezentantul PRM în CL Deva, Ana Mermezan, se gândeşte deocamdată cum să acţioneze. “Am primit notificarea şi o voi lua în considerare. Nu m-am gândit deocamdată care va fi strategia pe care o să o urmez, dar probabil că nu voi mai vota alături de cei patru consilieri excluşi din PNL. Mă voi abţine de la vot”, a spus Mermezan.     
În schimb, reprezenanţii PDL nici nu se gândesc să o ia în calcul. “Ne întâlnim luni (n.r.-astăzi) să stabilim dacă merită să dăm un răspuns sau vom ignora documentul. Nu este cazul ca PNL să decidă cum să se voteze sau cum să vină la şedinţe consilierii altor partide”, a declarat Francisc Kovacs, consilier local PDL. De asemenea, Mircea Borca, preşedintele PDL Deva şi consilier local, a declarat că notificarea respectivă este o imixtiune a preşedintelui PNL în problemele CL Deva. “Problema este la prefectură. Dacă poziţia prefecturii este una anume, să fie exprimată oficial şi în funcţie de aceasa se vor derula în continuare şedinţele de Consiliu Local”, a declarat Mircea Borca.

2 comentarii la „Notificarea PNL, ignorată în Consiliul Local Deva

  • Ca de obicei Oancea este tampit…Vai de capul lui…

  • JOS CIOCOIU, JOS STRIGOIU SECURIST, MIRCEA IOAN MOLOT

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura