Sport

„Normă” îndeplinită de „corbii” albaștri. Trei goluri, trei puncte câștigate

Ultimul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 2 a avut loc ieri, pe Arena “Michael Klein”, unde Corvinul Hunedoara (locul doi în clasament) a întâlnit formația CSC Șelimbăr (aflată pe locul al treilea), ambele echipe fiind la egalitate de puncte, 46 fiecare, dar hunedorenii cu golaveraj superior.

Puțin peste poartă
După cum se știe, cele două formații evoluează în acest campionat fără drep­tul de a promova, din cauza formei lor de organizare, ambele fiind de drept public la debutul de sezon. Față de etapa tre­cută, tehnicianul hunedorean Florin Maxim a făcut câteva schimbări, având mai multe noutăți în primul 11. Gazdele au început foarte bine și, în minutul 4 au avut posibiliatea de a deschide scorul prin Neacșa, care a șutat cu stângul de la circa 22 de metri, dar balonul s-a dus pu­țin peste poartă. Gazdele sunt surprinse însă pe picior greșit în minutul 8 la o lovitură liberă executată de Panos, în cen­trul careului, de unde Alexandru Gîț reia cu capul, bine plasat de la 10 metri, lângă bara din stânga, pe lângă portarul Blaga. Corvinul va reacționa, a avut câteva ocazii și, în minutul 34, va restabili egalitatea pe tabela de scor. Autorul golului a fost Lucas Câmpan, care a prins un balon venit pe lungime de la Dorin Pop, iar după ce i-a păcălit pe Gîț și pe portarul Roșca, hune­do­reanul a trimis în poarta goală. Pe final de primă repriză, hunedorenii au mai avut o ocazie de a înscrie, dar bara trans­versală s-a opus la reluarea cu capul a lui Coman, care a deviat o minge venită din centrarea lui Neacsa, ast­fel că la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Tot pe locul al doilea
După reluare, în minutul 52, gazdele au preluat conducerea pe tabela de scor, grație golului înscris Marius Coman. Hunedorenii au apăsat pe accelerație și au reușit din nou să îi învingă pe jucătorii sibieni, dar golul marcat de Iacob (după ce mingea trimisă de acesta în colțul lung intră în poarta adversă) a fost anulat pe motiv de ofsaid la autorul golului. Totuși, Flavius Iacob va sta la baza unui gol înscris de către echipa lui Maxim. În minutul 84 a fost 3-1 pentru Corvinul, după ce Flavius Iacob sprintează spre poarta adversă, trece pe lângă Alexe, pătrunde în careu și trimite balonul pentru Antonio Bradu, care trage spre poartă și îl învinge pe portarul Roșca. Cu această victorie, Corvinul se menține pe locul secund în cla­samentul ligii secunde, cu un total de 49 de puncte și va evolua în etapa următoare în de­plasare, în 4 mai, la liderul actual, AFC Unirea 04 Slobozia.
Corvinul a jucat cu: Blaga – Fl. Iacob, Lică (min.82 Manolache), D. Pop, Velisar( min. 46 Antonio Bradu) – Hergheligiu (min. 46 Lupu), M. Chindriș, Al. Neacșa (cpt. min.66 Hrezdac)), Nic. Pîrvulescu – M. Coman, Câmpan (min. 46 Sebastian Ion). Rezerve au fost: Lefter, Predică, Ad. Nicolae, T. Mitran Antrenor: Florin Maxim. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura