Politica si administratie

Noii consilieri judeţeni au fost validaţi

Nicolle Ebner

Alina State, Mihaiu Gorcea şi Corneliu Pavel sunt noii consilieri judeţeni, care au ocupat posturile vacantate în urma demisiilor democrat-liberalilor Silvia Ghenea şi Cristian Vladu. În cazul consilierului Cristian Grigoraş, care ţinea postul blocat de anul trecut, înlocuirea s-a făcut la cererea PDL Hunedoara.

Grigoraş, înlocuit la cererea partidului

După ce, la sfârşitul lunii iunie a acestui an, liderii politici judeţeni i-au obligat pe consilierii judeţeni PDL care deţin funcţii de conducere în societăţile de stat sau direcţiile descentralizate, să se decidă pentru care posturi optează, în grupul consilierilor democrat-liberali, au fost promovaţi oameni noi. Astfel, la şedinţa de vineri, consilierii judeţeni au constatat încetarea de drept a mandatelor Silviei Ghenea şi al lui Cristian Vladu.

Silvia Ghenea a optat pentru postul de preşedinte al Casei Judeţene de Sănătate, iar Vladu, pentru funcţia de director adjunct al Termocentralei de la Mintia. Ca să elibereze postul de consilier judeţean, pe care-l ţinea blocat de anul trecut, Cristian Grigoraş a avut nevoie de un brânci, dat de partid. În luna iunie a anului trecut, CJH a constatat încetarea mandatului de consilier al lui Grigoraş, datorită situaţiei de incompatibilitate, însă, acesta nu a vrut să renunţe la post, sperând într-o modificare a legii, în favoarea lui. Prin urmare, înlocuirea lui Grigoraş s-a făcut la cererea filialei judeţene PDL Hunedoara.

Supleanţii de pe lista PDL Hunedoara la alegerile locale din 2008, recomandaţi de conducerea de partid, sunt Mihaiu Liviu Gorcea-fost consilier judeţean PDL şi în mandatul 2004-2008, Alina Maria State – patronul complexului Avicola de la Mintia, şi Corneliu Vasile Pavel.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura