Noii consilieri judeţeni au fost validaţi

26 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Alina State, Mihaiu Gorcea şi Corneliu Pavel sunt noii consilieri judeţeni, care au ocupat posturile vacantate în urma demisiilor democrat-liberalilor Silvia Ghenea şi Cristian Vladu. În cazul consilierului Cristian Grigoraş, care ţinea postul blocat de anul trecut, înlocuirea s-a făcut la cererea PDL Hunedoara.

Grigoraş, înlocuit la cererea partidului

După ce, la sfârşitul lunii iunie a acestui an, liderii politici judeţeni i-au obligat pe consilierii judeţeni PDL care deţin funcţii de conducere în societăţile de stat sau direcţiile descentralizate, să se decidă pentru care posturi optează, în grupul consilierilor democrat-liberali, au fost promovaţi oameni noi. Astfel, la şedinţa de vineri, consilierii judeţeni au constatat încetarea de drept a mandatelor Silviei Ghenea şi al lui Cristian Vladu.

Silvia Ghenea a optat pentru postul de preşedinte al Casei Judeţene de Sănătate, iar Vladu, pentru funcţia de director adjunct al Termocentralei de la Mintia. Ca să elibereze postul de consilier judeţean, pe care-l ţinea blocat de anul trecut, Cristian Grigoraş a avut nevoie de un brânci, dat de partid. În luna iunie a anului trecut, CJH a constatat încetarea mandatului de consilier al lui Grigoraş, datorită situaţiei de incompatibilitate, însă, acesta nu a vrut să renunţe la post, sperând într-o modificare a legii, în favoarea lui. Prin urmare, înlocuirea lui Grigoraş s-a făcut la cererea filialei judeţene PDL Hunedoara.

Supleanţii de pe lista PDL Hunedoara la alegerile locale din 2008, recomandaţi de conducerea de partid, sunt Mihaiu Liviu Gorcea-fost consilier judeţean PDL şi în mandatul 2004-2008, Alina Maria State – patronul complexului Avicola de la Mintia, şi Corneliu Vasile Pavel.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A mai dat un „tun”

Bărbatul neidentificat de oamenii legii, care la începutul săptămânii trecute, a reuşit să-i distragă atenţia angajatului unei case de schimb...

Gura lumii

Mastodonţii industriali sunt încă o bună sursă de profit pentru băieţii deştepţi, care şi-au dezvoltat o adevărată structură criminală, prin...

Au bătut recordul de medalii

Înotătorii juniori II (13-16 ani) de la CSS Hunedoara au cucerit 15 medalii, dintre care şase de aur, la Campionatul...

Închide