www.mesagerulhunedorean.ro

Noi probe în dosarul de proxenetism al lui Frigescu

Maximilian Gânju 02 frigescu telus

Inculpaţii din dosarul „Prostituate pentru sportivi şi jurnalişti”, în care este implicat şi realizatorul TV din Valea Jiului, Telus Frigescu (foto), au putut administra noi probe în favoarea lor la termenul de ieri, care a avut loc la Curtea de Apel Alba Iulia.
Telus Frigescu împreună cu complicii săi au fost condamnaţi la pedepse aspre de către Tribunalul Hunedoara, însă au atacat sentinţa la Curtea de Apel Alba Iulia, unde, ieri, a fost un nou termen. Realizatorul TV a cerut instanţei să i se permită administrarea unor noi probe în favoarea sa, iar judecătorii au admis solicitarea iar procesul se apropie de final. „Se vor mai da termene, sau cel puţin unul. Din ce am înţeles de la colegii mei, la termenul de astăzi (n.r. ieri), doi inculpaţi au solicitat probaţiune. Au fost depuse şi motivele de apel cu întârziere. Fiind apel, instanţa rejudecă dosarul”, a declarat Cosmin Munteanu, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.
La Tribunalul Hunedoara, realizatorul TV Telus Frigescu a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, Peti Marius Gabriel a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă de şase luni pentru trafic de minori şi act sexual cu un minor. Acesta a fost obligat să urmeze un curs de pregătire şcolară sau formare profesională, să nu depăşească, fără acordul serviciului de probaţiune, limita teritorială a judeţului Hunedoara, să nu meargă în baruri, restaurante, săli de jocuri de noroc sau de pariuri sportive etc. Grigore Nebunu a primit trei ani de închisoare şi doi ani interzicerea unor drepturi la care a fost adăugat un spor de patru luni închisoare.
Grigore Nebunu mai avea o condamnare, astfel că va executa în final patru ani de închisoare. Cei trei vor trebui să achite şi suma de 30.000 lei către una dintre victime, cu titlu de daune morale. Instanţa hunedoreană a dictat o pedeapsă aspră în cazul lui Frigescu, spun unele surse, deoarece a constatat că nu a fost sincer pe toată durata procesului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.