Eveniment

Noi dezvăluiri şocante în cazul morţii soţilor Colesniuc

Cristina Ghenea

Tragedia femeii ucise din gelozie, la Deva, începuse de fapt în urmă cu câteva luni de zile. Colesniuc Diana era nevoită să îndure bătăi crunte şi era ameninţată periodic cu moartea de către soţul său.

Spunea că o torturează sau că o gazează
Audiaţi de către procurori, apropiaţii victimei au mărturisit că mariajul acesteia devenise un calvar încă de anul trecut. În perioada sărbătorilor de iarnă, femeia a depus o plângere la poliţie împotriva soţului care o bătuse grav, iar în februarie, chiar înainte de a intenta divorţ, victima s-a plâns unor prieteni de familie că bărbatul ar fi tăiat cablul de Internet din apartament, pentru a o împiedica să mai acceseze Facebook-ul. Mai mult, cunoscuţii soţilor Colesniuc le-au povestit procurorilor că orbit de gelozie, Iulian obişnuia să o ameninţe pe femeie cu moartea. Iar ameninţările nu conteneau nici în perioada în care el fusese plecat la muncă, în Suedia. Astfel că nu o dată, s-a întâmplat ca autorul crimei să-i transmită telefonic soţiei sale că se va întoarce în ţară şi o va gaza ori o va tortura până se va stinge din viaţă.

A scris în spaniolă pe trupul femeii: „Ne vedem dincolo“
Pe lângă mesajul care face referire la reţeaua de socializare, pe piciorul femeii mai erau câteva cuvinte destul de greu de descifrat, scrise în limba spaniolă. Procurorii presupun că autorul crimei a ales această limbă, deoarece a petrecut, împreună cu soţia sa, cinci ani de zile în Spania, şi spun că în traducere, expresia înseamnă „Ne vedem dincolo“.

A mai încercat să se sinucidă
Pe lângă rudele şi vecinii celor doi, procurorii au audiat-o şi pe prima soţie a lui Colesniuc Iulian, cu care acesta avea un băiat în vârstă de 21 de ani. „Fosta nevastă a declarat că bărbatul avea tendinţe de suicid. Când a vrut să divorţeze de el, acesta a încercat să se spânzure de crengile unui copac, undeva la marginea oraşului, dar a fost surprins şi salvat de un trecător“, a declarat Iulian Avram, procurorul de caz. Acesta a adăugat că în cadrul anchetei, ultima zi a celor doi a fost refăcută pas cu pas: sâmbătă dimineaţă, Colesniuc Iulian s-a întors din Suedia, a luat un taximetru şi s-a dus în Almaşu Sec, unde victima era, împreună cu cei doi copii, la părinţii ei, şi apoi, s-au întors cu toţii la Deva, unde locuiau. Noaptea, în jurul orei 24, bărbatul şi-a strangulat nevasta cu o cordelină, iar după circa trei ore, s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc turn din cartier. Cei doi copii, de trei şi patru ani, au rămas, deocamdată, în grija bunicii materne.

One thought on “Noi dezvăluiri şocante în cazul morţii soţilor Colesniuc

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura