Noi decizii ale AJF Hunedoara

Nicolae Gavrea

Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara din data de 17.08.2018, întrunită în mod statutar în conformitate cu art.32, pct.1 din Statutul AJF Hunedoara, a luat mai multe decizii importante pentru fotbalul din judeţul Hunedoara. În prima parte a adunării s-au aprobat prin votul delegaţilor câteva modificări la statutul AJF Hunedoara, după cum urmează: art.2 – schimbarea sediului AJF Hunedoara, de pe str. Octavian Goga nr. 1, pr. str. Prelungire Oituz, nr. 8 Deva; art.5 – modificarea emblemei/siglei AJF Hunedoara; art.37.12 – modificarea adresei web, noua adresă fiind http://www.frf-ajf.ro/hunedoara.

Odată cu această adunare generală s-au stabilit şi componenţa seriilor, ca şi datele de desfăşurare a competiţiilor din ligile a IV-a şi a V-a ale judeţului Hunedoara, cu care vom reveni în numerele noastre viitoare.
AJF Hunedoara, prin Comitetul Executiv, a luat şi alte decizii cum sunt următoarele: dezafilierea provizorie a echipei ACS Energeticianul (fostă ACS Şirineasa) şi afilierea provizorie a echipelor ACS Şcoala Damian Militaru Petroşani şi ASŞ Viitorul Teliuc; aprobarea regulamentului de organizare a activităţii de observator; aprobarea listei cu lotul judeţean de observatori, ediţia 2018-2019; aprobarea comisiilor AJF Hunedoara, ediţia 2018-2019; aprobarea structurii competiţiilor organizate de AJF Hunedoara; s-a aprobat disputarea jocurilor de pe teren propriu a echipei CSM Dacia 2010 Orăştie pentru zilele de duminică; s-a aprobat disputarea jocurilor de pe teren propriu a echipei ACS Şoimul Băiţa pentru zilele de duminică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.