Fotbal, Liga a II-a: U Cluj – Energeticianul 3-0

20 august 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Disputată pe un teren care arăta ca după un bombardament, partida considerată derbiul ligii secunde a opus formaţiile Universitatea Cluj Napoca şi Energeticianul, ultima fiind adoptată de acum de către Valea Jiului, cu speranţe de a deveni Jiul Petroşani.

Liderul seriei, după două victorii lejere şi 6 puncte, cu antrenorul oaspeţilor din această partidă, Cristi Dulca, revenit pe Cluj Arena pentru o victorie, nu s-a regăsit deloc pe un teren făcut praf înainte de această întâlnire de participanţii la Untold, şi în faţa unei echipe U Cluj, care a arătat de ce este formaţia cotată cu prima şansă la promovare.
După un joc pe care l-a controlat în totalitate, Universitatea a învins Energeticianul cu 3-0. Fostul atacant de la Viitorul, Gavra, a reuşit o dublă de palmares. Jucătorii Energeticianului nu au avut deloc vlagă pe Cluj Arena, au greşit de la primul până la ultimul, iar studenţii de la Clujul nu i-au iertat deloc, iar scorul putea să fie şi mai mare.
Antrenorul gazdelor a început în premieră cu Kofi, închizătorul împrumutat de la Viitorul şi l-a urcat pe Giurgiu lângă Florescu, în centrul liniei mediene. Schimbarea s-a dovedit bună. U Cluj a avut controlul partidei, iar primul gol a venit logic şi destul de repede. Gavra a marcat din întoarcere, după pasa lui Giurgiu, cu capul (18).
Atacurile Universităţii au continuat şi după 1-0, iar Giurgiu avea să înscrie şi el, cu exteriorul la colţul lung, din pasa lui Florescu (42). S-a intrat cu 2-0 la pauză, iar Energeticianul nu a dat semne că ar putea reveni şi tot clujenii au fost cei care au marcat. Gavra a reuşit “dubla”, cu capul din 10 metri, la poarta cu gazon ceva mai bun, unde a fost aşezată scena la Untold.
Pe final, clujenii s-au întrecut în ratări, iar hattrick-ul lui Gavra a fost anulat pentru off side. A rămas 3-0, o victorie clară a Universităţii care şi-a demonstrat superioritatea netă, în acest meci, faţă de Energeticianul.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Neutru spune:

    Prestatia celor din Petrosani a fost ca pentru o liga inferioara, fara marcaj strict in aparare, fara constructie in atac, fara precizie in pase. A aratat ca o echipa naiva. Cu asa ceva nu credem ca are vreo sansa la promovare in urmatorii doi ani.
    NF, un fost petrosanean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Antrenor nou la Autobergamo Deva

Echipa de fotbal în sală Autobergamo Deva, aflată în perioada de pregătire pentru noul sezon, a operat câteva modificări importante...

Fugar prins aproape de Deva

Un bărbat de 26 de ani, din Bacău, dat în urmărire internaţională, a fost prins în urma unui filtru organizat...

Tragerea la sorţi pentru grupele şi programul din Liga a III-a de fotbal

Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru ţintarul Ligii a III-a de fotbal. Echipe precum FC R Bucureşti, FC...

Închide