Noi accidente cu răniţi pe drumurile judeţene

22 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Pe drumurile din judeţ continuă să se înregistreze accidente mai mult sau mai puţin grave.

Luni, 21 mai, un bărbat de 63 de ani, din Bretea Română, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, în afara localităţii Măceu, la intersecţia cu DC 101, a virat la stânga pentru a intra în DC 101. La efectuarea manevrei respective, acesta nu a acordat prioritate de trecere unei maşini condusă de un bărbat de 51 de ani din Călan, care se deplasa pe DN 66, spre oraşul Haţeg, cele două maşini intrând în coliziune.
În urma impactului dintre autovehicule, două femei, una de 28 de ani şi cealaltă de 63 de ani, pasagere în cele două autoturisme au fost rănite uşor.
În aceeaşi zi, un alt accident s-a înregistrat pe DJ 107 A. Un bărbat de 35 de ani, din Geoagiu, aflat la volanul unui autoturism, cu care se deplasa din direcţia Geoagiu spre localitatea Rapolt, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, şi pierzând controlul autoturismului, s-a lovit de un cap de pod. O femeie de 74 de ani, din Deva, aflată în maşină, a fost rănită în urma accidentului rutier.
Ieri, un bărbat de 45 de ani, din comuna Râu de Mori, în timp ce conducea o maşină pe DN 68, în afara localităţii Păclişa, din direcţia Haţeg – Caransebeş, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-o autoutilitară condusă de un tânăr de 29 ani, din comuna Rîu de Mori.
Conducătorul auto de 45 de ani a fost rănit grav, iar pasagera aflată alături de el în autoturism, în vîrstă de 33 de ani, din Râu de Mori, a fost rănită şi ea, dar uşor. Bărbatul care se afla la volanul autoutilitarei, de 38 de ani, din Cugir, judeţul Alba, a fost şi el rănit uşor.
În toate cele trei cazuri poliţiştii au deschis dosare de cercetare penală pentru vătămare corporală. (A. Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţii voiajori au făcut apel

Cei trei indivizi din Valea Jiului, condamnaţi pentru furturi din societăţi comerciale, sunt nemulţumiţi de sentinţa instanţei de fond, însă...

Neatenţia la volan se putea transforma într-o tragedie

O tânără şoferiţă a fost la un pas de un groaznic accident, totul din cauza unui şofer neatent.

Devean găsit mort în faţa blocului

După ce luni, un bărbat din municipiul Hunedoara s-a autoincendiat în faţa Centrului Maternal din localitate, punându-şi viaţa în pericol,...

Închide