Politica si administratie

Nistor, una din mâinile drepte ale lui Dragnea şi Ponta

Nicolle Ebner

De luni, 1 martie, Laurenţiu Nistor (foto), deputat PSD de Hunedoara, este mâna dreaptă a secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, considerat numărul doi în partid, după Victor Ponta. Laurenţiu Nistor este noul secretar executiv, care a primit în administrare domeniul campaniilor electorale la nivel naţional.

Secretar executiv în domeniul campaniilor electorale

La Comitetul Executiv Naţional (CNEx) al PSD de luni, primul organizat după alegerea noii echipe de conducere, au fost validaţi opt din cei nouă secretari executivi ai partidului, care vor lucra sub directa coordonare a liderilor Dragnea-secretar general şi Ponta-preşedinte. Laurenţiu Nistor a fost validat în funcţia de secretar executiv pe Departamentul organizării campaniilor electorale, în funcţie recomandându-l vasta experienţă politică, administrativă, dar şi rezultatele obţinute ca director al campaniilor electorale ale PSD în judeţul Hunedoara. „Mă onorează această numire în funcţia de secretar executiv al Departamentului de organizare a campaniilor electorale, considerat unul dintre cele mai grele departamente, dar, în acelaşi timp, sunt conştient că această avansare pe scară politică implică un volum imens de muncă. Este adevărat că „încălzirea” mi-am făcut-o în campaniile din judeţ, dar de acum, va trebui să muncesc de 40 de ori mai mult, adică pentru fiecare judeţ în parte, pentru că fiecare are specificul şi caracteristica lui”, a declarat Laurenţiu Nistor pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Surse din cadrul PSD susţin că nici Florin Cazacu nu va rămâne fără o funcţie la nivel central, urmând să fie consolat pentru pierderea postului de vicepreşedinte, cu una de şef de departament, într-un domeniu care i se potriveşte ca o mănuşă şi în care a excelat ani de zile, cel al relaţiilor cu sindicatele.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura