Nimic nou sub soare, ne amintesc oamenii politici. Noi ne luptăm cu noul virus, politicienii se luptă între ei

19 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

În timp ce toată lumea se luptă cu pandemia de coronavirus, doi politicieni importanţi din judeţ se ceartă pe Facebook! Nu e ceva neobişnuit la oamenii politici să se bălăcărească între ei, anormal este însă momentul ales. Ca atare, haideţi să vedeţi ce cuvinte grele îşi aruncă unul altuia:

„Ţara arde şi baba se piaptănă“
„Traversăm o perioadă extrem de grea, atât la nivel naţional, cât şi local, perioadă peste care vom reuşi să trecem cu bine dând dovadă de solidaritate… în aceste momente dificile, doar împreună putem lupta şi acţiona astfel încât să putem lua cele mai bune decizii, doar împreună putem fi UNU pentru TOŢI şi TOŢI pentru UNU!
Aşadar, domnule Heiuş (foto stânga), vă rog, pe această cale, să încetaţi cu ameninţările şi atacurile directe sau prin interpuşi şi prin intermediul unor profiluri false la adresa mea şi a managerului Spitalului Municipal Orăştie, doamna Graţiela Achim. Deşi aţi dat dovadă de iresponsabilitate prin prezenţa dumneavoastră în această perioadă la activităţi politice de unde se pare că aţi contactat virusul Covid-19, văd că în continuare vă victimizaţi încercând să obţineţi capital politic. Atât eu, cât şi doamna manager Graţiela Achim, ne confruntăm perioada aceasta cu o serie de probleme majore, spre deosebire de alţii care pare-se că sunt prea odihniţi şi se ocupă de intrigi.
Domnule Heiuş, prin intermediul Radio Color, unde sunt angajaţi membri ai PNL, pe care-i controlaţi sau nu-i mai controlaţi şi prin publicaţii judeţene, alegeţi să vă faceţi jocurile politice murdare.
Grupul „Orăştie – te iubesc!!!“, administrat de doamna Adriana Chira (‚‚expert’’ Mecanica Orăştie) şi domnul Vlad Ovidiu (’’director’’ Mecanica Orăştie), prin intermediul profilelor false, fără identitate, arunca jigniri şi afirmaţii false la adresa noastră!!! Menţionez faptul că nu voi da curs acestor forme jalnice de ieşire în evidenţă, acestor instrumente perfide de a acţiona. Mă caracterizează transparenţa, de aceea, întotdeauna voi spune personal ceea ce gândesc, fără să mă ascund, după perdea.
Deşi am ales să nu fac politică în această perioadă grea pentru întreaga ţară şi comunitatea locală orăştiană, nesimţirea unora a atins cote de neacceptat. Vă comunic totodată că afirmaţiile dumneavoastră şi jignirile la adresa mea, lansate de-a lungul timpului, în spaţiul public, nu vor rămâne fără răspuns, dar doar după ce trecem de această perioadă.
Ne aflăm în plină criză naţională, iar în loc să ne unim forţele pentru bunăstarea cetăţenilor, dumneavoastră vă focusaţi pe jocuri şi strategii politice…păcat…nu e nici pe departe momentul potrivit! Aşadar, fac apel la conştiinţa dumneavoastră, să vă schimbaţi atitudinea pe parcursul acestei perioade dificile. Din păcate, acum treceţi personal prin această experienţă neplăcută, şi sincer, cred că ar fi de bun augur să lăsaţi deoparte ambiţiile personale şi orgoliul nejustificat.
Vă doresc dumneavoastră, cât şi familiei multă sănătate, iar vouă, dragi orăştieni, multă putere!
Doamne, ajută să trecem cu bine peste această încercare grea!”, a scris Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie pe pagina sa de Facebook.
Răspunsul deputatului PNL Lucian Heiuş nu s-a lăsat aşteptat. Îl redăm în continuare:

„Scrisoare deschisă adresată domnului Ovidiu Laurenţiu Bălan“
„Domnule Bălan (foto dreapta),
Din spitalul de boli infecţioase “Doctor Victor Babeş” Timişoara, am citit scurta dumneavoastră declaraţie de unitate şi solidaritate, urmată de o rafală de acuzaţii şi calomnii la adresa mea.
Am chibzuit mult dacă meritaţi un răspuns şi într-adevăr, nu sunteţi vrednic de atenţia nimănui. Dar, din respect pentru orăştieni, care trebuie să ştie adevărul, am ales această cale de comunicare.
Domnule Bălan,
Nimic nu e mai josnic decât să te ocupi de meschinării politicianiste, când oraşul, ţara şi lumea întreagă au nevoie de toată priceperea şi toată disponibilitatea celor ce se afla în poziţii ca a dumneavoastră. Chiar şi timpul alocat acelei mâzgăleli pe care aţi făcut-o publică, ar fi trebuit alocat pentru orăştieni şi pentru a ne pregăti pentru ce e mai rău.
Din păcate, acesta e modul în care vă place să câştigaţi capital politic: pozând în victimă, scuipând venin, acuzând, tocmai ca să ascundeţi sub preş impotenţa de care aţi dat dovadă în ultimii ani.
Aţi ales să daţi cu piatra în mine în singurul moment – de când fac politică – în care nu mă pot apăra.
Poate credeţi că aţi câştigat ceva. Aşa o fi, dar mă rog bunului Dumnezeu să vă ţină departe, şi pe dumneavoastră şi pe cei dragi, de locul în care sunt eu acum.
Să nu ştiţi niciodată cum e să te trezeşti în fiecare dimineaţă cu gândul la simptomele pe care ar trebui să nu le ai, cu gândul la cei dragi de acasă, care nu ştii cum au trecut noaptea şi dacă le lipseşte ceva…. mai bine sa rămâneţi un mic politician, frustrat de tot ce îl înconjoară, pe care nici o criză mondială nu a reuşit să îl schimbe în bine”, a scris deputatul Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara pe Facebook.
Noi nu mai comentăm nimic, lăsăm cititorii să tragă fiecare concluziile pe care le cred de cuviinţă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Mazgaleli ai tu in cap mai imbuibatule de heius! Chiar nu ti-e rusine sa mai vorbesti dupa ce voi liberalii ati umblat cu virusul in parlament,apoi ati imbolnavit oameni nevinovati! Multa sanatate si roaga-te,e mai bine decat sa te umfli in pene!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 20.03.2020

Alexandru Orga, din municipiul Brad Pentru că a fost arestat la domiciliu, fiind inculpat alături de alţi complici în dosarul...

Bulina albă, 20.03.2020

Ana Maria Bolohan, atletă la CS Hunedoara Pentru că a obţinut un loc bun la campionatul balcanic de marş, competiţie...

Gura lumii, 20.03.2020

Vorbesc gurile rele că o duduie a scăpat ca prin minune să fie dată afară din serviciu. Motivul pentru care...

Închide