Politica si administratie

Nicu Polverea, candidatul PSD la Primăria Blăjeni: Pot şi vreau să dezvolt comuna noastră, binecuvântată de Dumnezeu

Nicu Polverea este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Blăjeni. El are o nouă viziune asupra locului în care s-a născut. Astfel, unul dintre princi­palele obiective ale sale este ca locul natal să devină o mândrie pentru toți care numesc comuna Blăjeni „acasă”. „Mă voi inspira din realizările colegilor mei de partid, primari ai comunelor vecine, dar și de realizările primarului municipiului Brad, Florin Cazacu, realizări adaptate la nevoile comunității noastre. Nicu Polverea este susținut de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT, con­dus de Laurențiu Nistor în județ, actua­lul și viitorul președintele al Consiliului Județean Hunedoara.
Infrastructura drumurilor comunale, promovarea turismului, renașterea AN­SAMBLULUI TULNICUL, FESTIVALUL „LA IZVORUL CRIȘULUI” și multe alte obiective de interes local le are în vedere Nicu Polverea.
De peste 30 de ani, Nicu Polverea, prin prisma locului de muncă și a activității desfășurate, a fost un om pentru oameni. Întrebat de unde a apărut dorința de a deveni primarul comunei Blăjeni, el a spus: „Consider că a sosit momentul în care, pe baza experienței acumulate, trebui să continui misiunea de a striga prezent nevoilor oamenilor, dar de data asta a celor pe care cu mândrie îi numesc con­cetățenii mei. M-am născut, am crescut și mi-am întemeiat gospodăria aici, în co­muna Blăjeni și cred cu tărie că este un prim pas, dacă nu cel mai important, către funcția de primar. Faptul că sunt atât de atașat de locul natal, de oamenii de aici, mă îndeamnă să fiu și mai prezent și mai activ și, astfel, voi fi în primul rând primarul comunei și nu PRIMARUL NAVETIST. Îmi doresc ca, împreună cu echipa mea și locuitorii comunei, înainte de toate, să unim satele și să le trans­formăm într-o mare gospodărie în care toți să fie ascultați, să se simtă că fac parte din marea familie a comunității noastre, iar nevoile lor să nu pălească în fața unor simple promisiuni. De ce? Pen­tru că se poate! Locuind aici și discutând cu mulți oameni, am observat, din pă­cate, că în ultimii ani, și nu puțini la număr, problemele care aveau soluții au fost umbrite de un simplu ((Nu se poate)). O să avem și drumuri noi, asfaltate, pe care poți circula în orice anotimp. Suntem cu toții conștienți că există pârghii necesare de a dezvolta această frumoasa comună situată pe valea CRIȘULUI ALB, la poa­lele MUNTELUI VULCAN, așa cum s-au dezvoltat și comunele vecine, cu spri­jinul celui care este și va fi președintele Con­siliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Binecuvântați
Este frumos să ne mândrim cu bogăția comunei noastre, chiar și eu o fac, însă din păcate, în anul 2024, apa de izvor lăsată de Dumnezeu pentru noi, de fapt nu e a noastră. De ce? Nu e cazul să exem­plific acum, pentru că e lesne de înțeles, însă îmi doresc ca fiecare locuință să beneficieze de apă potabilă, sunt veri secetoase, de aceea sunt gospodării care rămân fără apă. Suntem binecuvântați cu atâta natură și dealuri, dar oamenii nu au acces decât cu mașini de teren și doar vara. Astfel, acesta este unul dintre obiectivele mele principale, spune Nicu Polverea, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Blăjeni.

Un alt proiect important propus
„Am constatat de-a lungul timpului o nevoie reală în comună, funcționarea pe timp de noapte a iluminatul public. Voi identifica o sursă de finanțare cu fonduri europene și pentru un parc fotovoltaic care să deservească iluminatul public în întreaga comună, în prezent beneficiind de câteva ore de lumină pe noapte, în rest ÎNTUNERIC (BEZNĂ). Sunt proiecte pe care le putem atrage în comuna noastră și am încredere că voi reuși toate acestea. Mulțumesc președintelui Con­siliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, în mod special. El este un sprijin real în fața tuturor provocărilor și proble­melor existente în teren în comuna Blăjeni. Faptul că președintele Laurențiu Nistor mi-a arătat, de fiecare dată, că orice problemă are și o soluție, îmi dă o și mai mare încredere că împreună putem schimba în bine tot ceea ce în ultimii ani a fost lăsat în umbră”, a adăugat Nicu Polverea,

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura