Nicolae Timiş candidează independent pentru Colegiul Haţeg

13 septembrie 2010 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Nicolle Ebner

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), a declarat că se va autosuspenda din PNL şi se va înscrie, ca independent, în lupta electorală pentru câştigarea postului de deputat în Colegiul nr. 3 – Haţeg. Declaraţia primarului Nicolae Timiş a fost făcută la câteva minute după ce conducerea filialei judeţene PNL Hunedoara a desemnat-o, candidatul liberalilor pentru acest post, pe Mariana Câmpeanu, fost ministru al Muncii pe vremea guvernării Tăriceanu.

„Nu ne mai trebuie un candidat de la Bucureşti!”

Nicolae Timiş este nemulţumit de faptul că, în cursă, s-au înscris mai mulţi candidaţi, printre care şi unul de la Bucureşti, respectiv Mariana Câmpeanu, care în urma votului membrilor Biroului Politic Teritorial al PNL, a fost aleasă să-i reprezinte pe liberali la apropiatele alegeri parţiale din Ţara Haţegului. „I-am rugat pe membrii Biroului Politic Teritorial să aleagă un candidat din rândul celor trei primari propuşi de organizaţiile din Ţara Haţegului, ca să nu distrugă, după Deva, şi organizaţiile din această zonă. Le-am propus ca desemnarea candidatului să se facă în urma unui sondaj de opinie, dar au refuzat, după ce au văzut că, în unele localităţi, am susţinere de 80 la sută. Mai avem un parlamentar de la Bucureşti, pe Ruşanu, iar acum au ales-o pe Mariana Câmpeanu. Nu ne mai trebuie încă un bucureştean. Noi nu suntem buni, numai cei de la Bucureşti? Mă voi autosuspenda din partid, pe perioada alegerilor, şi voi candida, la Camera Deputaţilor, ca independent”, a declarat Nicolae Timiş, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Timiş afirmă că a anticipat care va fi rezultatul votului şi are deja strânse 17.000 de semnături pentru înscrierea candidaturii ca independent.

O autosuspendare cu probleme

„Nicolae Timiş nu cunoaşte statutul PNL. El nu se poate autosuspenda din partid, deoarece, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei locale PNL Haţeg, autosuspendarea atrage demisia din PNL. Ca urmare a demisiei, pierde şi funcţia de primar, ceea ce înseamnă că vor trebui organizate alegeri anticipate şi pentru Primăria Haţeg, unde organizaţia locală ar putea desemna candidat un alt coleg de-al domnului Timiş”, a declarat liderul liberalilor hunedoreni, Mircea Ioan Moloţ. Acesta menţionează că, din punctul lui de vedere, „Nicolae Timiş era candidatul cel mai şantajabil în campania electorală, dat fiind scandalul «Ketamina», în care este implicată şi fiica lui”.

Majoritatea a decis

Vineri, după mai bine de patru ore de deliberări, declaraţii aprinse, discursuri şi atacuri verbale, în urma votului celor 22 de primari şi preşedinţi de organizaţii, prezenţi la şedinţa BPT al PNL Hunedoara, fostul ministru Mariana Câmpeanu a ieşit victorioasă, din primul tur, cu 12 voturi favorabile ei. Pe următoarele poziţii s-au situat Nicolae Timiş, primarul oraşului Haţeg şi Daniel Răducanu, primarul comunei Baru, cu câte patru voturi, urmaţi de Sorin Ştefoni, primarul comunei Densuş şi Ben-Oni Ardelean, cu câte un vot.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ana Hategana spune:

  Jeg ca raposatu. Spui Tumis, spui jeg. Vezi de drogata de fie-ta si lasa dracu politica. Auzi, nene, de ce nu te autosuspenzi defnitiv din politica?

 2. Sever Mateuca spune:

  doar asa isi poate incheia cariera politica prin propriile forte nicolae timis. mult saucces.

 3. zepa spune:

  Cum de nu a castigat dl.Sorin Stefoni? El era cel mai bun.El ne reda demnitatea.El ne ducea pe culmile prosperitatii!El este miezul.Am zis!

 4. Nicolae Timis spune:

  SCUZE, MI-AM STERS DIN GRESEALA COMENTARIILE LA ARTICOL… ORICUM, PENTRU CEI CARE NU AU APUCAT SA LE CITEASCA, VA ANUNT CA NU ERAU DE BINE!

 5. macris spune:

  TIMIS zamist imputit

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Eşec la rugby

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a pierdut cu scorul de 18-7 partida jucată în deplasare la Poli Iaşi. Punctele formaţiei...

Bulina albă

Constantin Creţan, lider sindical

Bulina neagră

Ilie Păducel, primarul oraşului Petrila

Închide