Nicolae Guţă junior a contestat controlul judiciar

03 GutaMaximilian Gânju

Nicolae Guţă junior (foto), unul din copiii manelistului cu acelaşi nume din Valea Jiului, cercetat penal sub control judiciar pentru tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, după ce ar fi agresat, în noaptea de Înviere, o tânără în clubul Keops din Petroşani, a contestat măsura preventivă a procurorilor la Judecătoria Petroşani, dosarul său urmând a fi analizat pe data de 11 mai 2016.

Potrivit tinerei care susţine că a fost agresată, Nicolae Guţă junior i-ar fi dat cu o sticlă în cap şi ar fi ameninţat-o. Scandalul a fost aplanat de angajaţii cu paza ai clublui care l-au dat afară pe manelist. Victima a mers la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care a depus o plângere la Poliţia Petroşani. Copilul lui Guţă s-a făcut nevăzut imediat după incident şi procurorii au emis un mandat de aducere pe numele său pentru a putea fi audiat. Potrivit apărătorului său, Guţă avea un concert şi a luat legătura cu anchetatorii, anunţându-i că se întoarce la Petroşani, pentru a fi audiat. Pe raza judeţului Gorj a fost oprit de un echipaj de poliţie şi escortat până la Petroşani, unde, după declaraţii, procurorii au decis să-l cerceteze sub control judiciar.

One thought on “Nicolae Guţă junior a contestat controlul judiciar

  • 8 mai 2016 la 14:03
    Permalink

    E greu de imaginat ca un astfel de individ să aibă respect pentru lege. Se pare că exact în Noaptea Sfântă a Învierii a vrut să se răzbune. Locul lor ar fi fost la biserică nu în club. Așa se întâmplă când unii oameni nu au nici un Dumnezeu. Iartă-i Doamne că nu știu ce fac.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.