Actualitate

Nicolae Guță, dezvăluiri șocante despre fiul său, prins drogat la volan

Nicolae Guță (foto dreapta) a vorbit fără perdea des­pre fiul său, Nicușor Guță (foto stânga). Con­tactat de reporterii Star Magazin, citați de romaaniatv.net, manelistul nu s-a ab­ținut și a dez­vă­luit lucruri inedite despre fiul său. Po­trivit acestuia, Nicu Guță ar duce de mai mult timp o viață hao­tică, plină de alcool, dro­guri și lucruri ilegale ce îi pun în pericol viața și inte­gritatea.

Un milion de pagini
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Nicușor Guţă ar fi fost prins drogat la volan pe strada Livezeni, în Petroșani, după ce ar fi sărit cu mașina pe care o con­ducea într-un șanț. Tânărul a fost tes­tat cu aparatul Drug-Test și a ieșit po­zi­tiv la substanță psiho­tropă, mo­tiv pen­tru care i-au fost re­col­tate probe bio­lo­gice în ve­de­rea determi­nă­rii prezenței și cantităților de substanțe in­terzise în organism.
„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul nor­mal și ok în modul în care își duce el viața, adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul, e defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…) Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini”, a declarat Nicolae Guță la Antena Stars.
Nicolae Guță a mai spus că fiul lui a avut nenumărate accidente de-a lungul timpului, iar viața lui a fost pusă în pericol de mai multe ori. Manelistul spune că în loc ca fiul său să învețe ceva din faptul că de fiecare dată a scăpat cu viață, acesta continuă să își riște viața.
„La ce bubuituri și-a dat el…La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal, e cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii. Nu am luat legătura cu el pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou”, a mai declarat Nicolae Guță.
În autoturismul lui Nicu Guță a fost gă­sită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ri­di­cate, în vederea continuării cercetărilor.